Hooded sweatshirt met rits Sergio Tacchini New Ella

Hooded sweatshirt met rits Sergio Tacchini New Ella

Beginnend op: € 65,53

€ 38,53

-41%
De zip-up hoodie van Sergio Tacchini New Ella: een must-have van het beroemde Italiaanse merk voor casual chic look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 65,53

€ 38,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hooded sweatshirt met rits Sergio Tacchini New Ella

De Sergio Tacchini New Ella zip-up hoodie is een must-have voor je casual garderobe. Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini en combineert stijl en comfort voor een look die zowel trendy als casual is.

Dit sweatshirt is gemaakt van een mix van katoen en polyester en voelt zacht aan op de huid terwijl het slijtvast en duurzaam is. De stof is ook ademend, zodat je de hele dag droog en comfortabel blijft.

Het ontwerp van dit sweatshirt is zowel eenvoudig als stijlvol. Het iconische Sergio Tacchini logo is op de borst geborduurd en voegt een vleugje klasse toe aan het ensemble. De capuchon heeft een trekkoord voor een pasvorm op maat, terwijl de ritssluiting aan de voorkant het aan- en uittrekken vergemakkelijkt.

Dit sweatshirt met rits is veelzijdig en kan voor verschillende gelegenheden worden gedragen. Het is perfect voor een workout in de buitenlucht of een ontspannen dagje thuis. Je kunt het ook dragen met jeans en sportschoenen voor een casual look alledaagse look.

De Sergio Tacchini New Ella zip-up hoodie is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en past bij alle lichaamsvormen en stijlvoorkeuren. Hij is ideaal voor mannen en vrouwen die comfort en stijl willen combineren in hun outfits.

Koop dit sweatshirt van topkwaliteit en voeg een vleugje Italiaanse stijl toe aan je garderobe. Of je nu fan bent van het merk Sergio Tacchini of op zoek bent naar een kwaliteitssweatshirt, de New Ella is de perfecte keuze. Bestel hem nu en geniet onder alle omstandigheden van een casual en trendy look.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38269-002
Kleur nvy/wht
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1