Cargo broek Project X Paris Workwear

Cargo broek Project X Paris Workwear

Beginnend op: € 60,49

€ 38,83

-36%
Ontdek cargo Project X Paris Workwear broeken, die urban stijl en functionaliteit combineren voor een trendy en praktische alledaagse look op look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,49

€ 38,83

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Cargo broek Project X Paris Workwear

De cargo Project X Paris Workwear broek combineert urban stijl en functionaliteit voor een trendy en praktische alledaagse look op look.

Ontworpen door het beroemde urban modemerk Project X Paris, is deze cargo broek de ideale keuze voor moderne mannen die op zoek zijn naar iets wat zowel stijlvol als praktisch is.

Gemaakt van hoogwaardige materialen combineert deze broek comfort en duurzaamheid om de meest intensieve activiteiten in de stad te weerstaan. De losse, rechte pasvorm geeft de broek een casual stijl die perfect is voor drukke dagen.

Deze cargo broek heeft ook veel praktische details, zoals ruime cargo zakken om al je essentials in op te bergen en hoogwaardige ritsen en knopen voor een stevige, comfortabele pasvorm.

Of je nu door de stad rent of ontspant met vrienden, de cargo Project X Paris Workwear broek vergezelt je op al je avonturen met stijl en functionaliteit.

Deze broek is verkrijgbaar in verschillende kleuren, past bij elke stijl en kan gemakkelijk worden gecombineerd met je favoriete tops voor een casual of gekledere look.

Kies niet tussen stijl en functionaliteit, kies voor de cargo Project X Paris Workwear broek en wees klaar voor elke gelegenheid. Voeg ze nu toe aan je garderobe voor een moderne en trendy urban look.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2444128_BK
Kleur bk
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene