Technische cargo broek met meerdere zakken Project X Paris

Technische cargo broek met meerdere zakken Project X Paris

Beginnend op: € 60,49

€ 27,94

-54%
De cargo multi-pocketbroek van Project X Paris combineert elegantie en technische kenmerken en is daarmee een must-have voor je garderobe.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,49

€ 27,94

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Technische cargo broek met meerdere zakken Project X Paris

Deze cargo technische broek met meerdere zakken van Project X Paris is echt onmisbaar in je garderobe. Hij is ontworpen om stijlvol en functioneel te zijn en is perfect voor de moderne, actieve man.

Deze broek van het beroemde Franse merk Project X Paris combineert stijl en prestaties tot in de perfectie. Het technische ontwerp is in de mode en de snit is ontworpen om de hele dag optimaal comfort te bieden.

Met de vele zakken biedt deze cargo broek veel opbergruimte. Je kunt je sleutels, telefoon en al je kleine dagelijkse spullen veilig opbergen. Bovendien geven de klepzakken en ritsen deze broek een vleugje originaliteit.

Deze broek is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel slijtvast als licht. Hij is ideaal voor al je activiteiten, of het nu een dag op het werk, een wandeling of een avondje uit met vrienden is. De veelzijdige stijl is perfect voor elke gelegenheid, zodat je er in elke situatie goed uitziet.

De cargo technische multi-pocket broek Project X Paris is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke smaak. Je kunt dus de broek kiezen die het beste bij jouw stijl en persoonlijkheid past.

Zoek niet verder, deze broek is de perfecte keuze voor moderne, veeleisende mannen. Met Project X Paris weet je zeker dat je de juiste keuze maakt als het gaat om mode en kwaliteit. Voeg deze broek vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2444126_BK
Kleur bk
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene