Cargo broek met meerdere zakken Project X Paris

Cargo broek met meerdere zakken Project X Paris

Beginnend op: € 70,57

€ 43,81

-38%
De cargo multi-pocket broek van Project X Paris is een must-have voor een trendy en praktische look. Bekijk ze nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,57

€ 43,81

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Cargo broek met meerdere zakken Project X Paris

De cargo multi-pocketbroek Project X Paris is de perfecte keuze voor mannen die stijl en functionaliteit willen combineren. Met hun moderne ontwerp en meerdere zakken zijn ze zowel praktisch als modieus.

Deze broek van het Franse merk Project X Paris is gemaakt van kwaliteitsmaterialen voor optimaal comfort. De slanke pasvorm verbetert uw figuur en geeft u veel bewegingsvrijheid.

De zijzakken op cargo geven deze broek een praktisch tintje en bieden extra opbergruimte voor kleine dagelijkse spullen. Zo kunt u uw sleutels, telefoon en portemonnee bij de hand houden zonder dat u een tas hoeft mee te nemen.

De cargo multi-pocket broek Project X Paris heeft ook achter- en zijzakken voor extra praktisch gemak. Je kunt je spullen er veilig in opbergen, terwijl je look er urban en trendy uit blijft zien.

Deze broek is ideaal om casual te dragen en kan gemakkelijk gecombineerd worden met een t-shirt en sportschoenen voor een look streetwear look, of met een overhemd en nette schoenen voor een meer verfijnde stijl. Hij is perfect voor actieve, dynamische mannen die graag voorop lopen in de modewereld zonder aan comfort in te boeten.

De cargo multi-pocketbroek Project X Paris is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij alle smaken en gelegenheden. Of je nu in de stad bent, op reis of 's avonds uitgaat, deze broek houdt je gezelschap in stijl.

Kies niet tussen comfort en stijl, kies voor de cargo multi-pocketbroek Project X Paris en wees klaar om elke situatie met elegantie tegemoet te treden.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2442006_BK
Kleur bk
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene