Bedrukte hoodie Project X Paris Signature All Over

Bedrukte hoodie Project X Paris Signature All Over

Beginnend op: € 60,49

€ 38,83

-36%
Kies voor de must-have hoodie met print Project X Paris voor een trendy en comfortabele stijl, getekend door het urban modemerk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,49

€ 38,83

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Bedrukte hoodie Project X Paris Signature All Over

De hoodie met print Project X Paris Signature All Over is een must-have voor fashionista's die op zoek zijn naar stijl en comfort. Ontworpen door het beroemde merk Project X Paris, dat bekend staat om zijn trendy, urban creaties, zal dit sweatshirt je niet teleurstellen.

Met de kenmerkende "Project X Paris" all-over print voegt dit sweatshirt een vleugje moderniteit en karakter toe aan je outfit. De print, subtiel verwerkt in de stof, voegt een unieke dimensie toe aan dit kledingstuk. Je zult niet onopgemerkt blijven met dit opvallende sweatshirt.

Deze hoodie is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is niet alleen stijlvol maar ook uiterst comfortabel. De relaxte pasvorm en lange mouwen geven je maximale bewegingsvrijheid. Hij is perfect voor frisse dagen en houdt je warm terwijl hij je een trendy look geeft.

De hoodie met opdruk op Project X Paris Signature All Over is een must-have voor alle modeliefhebbers. Of je hem nu draagt met jeans en gympen voor een casual look of met een rok en enkellaarsjes voor een meer sophisticated look, hij past bij elke gelegenheid.

Laat je verleiden door deze unieke hoodie en voeg een vleugje urban stijl toe aan je garderobe. Wacht niet langer om jezelf te trakteren op dit juweel van Project X Paris en maak indruk waar je ook gaat. Bestel hem nu en word de ster van de straat.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2422111_TP
Kleur tp
Kleur Beige
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte