Jogging Ragwear Talin

Jogging Ragwear Talin

Beginnend op: € 60,49

€ 48,39

-20%
Kies voor stijl en comfort met de Ragwear Talin voor dames van jogging. Een must-have voor vrouwen van Ragwear.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 60,49

€ 48,39

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jogging Ragwear Talin

Ontdek comfort en stijl met de jogging Ragwear Talin voor dames van het beroemde merk Ragwear. Deze jogging is speciaal ontworpen voor vrouwen en is de perfecte combinatie van functionaliteit en mode.

Deze jogging is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en licht aan op de huid. Het slanke, stijlvolle ontwerp is perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een sportsessie of een ontspannen dagje thuis.

Deze jogging Ragwear Talin voor dames heeft een slanke pasvorm die je silhouet verbetert en je optimale bewegingsvrijheid geeft. Met zijn elastische tailleband en trekkoord past hij zich perfect aan je lichaamsvorm aan voor optimaal comfort.

Het geborduurde Ragwear logo op de voorkant geeft deze jogging een vleugje stijl. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren, voor elk wat wils.

Naast comfortabel en modieus is deze jogging Ragwear Talin voor dames ook milieuvriendelijk. Het merk Ragwearengage gebruikt duurzame en ethische materialen bij de productie van zijn kleding, waardoor het een eco-verantwoorde keuze is voor je garderobe.

Ragwear Talin Of je nu een sportfan bent of gewoon op zoek naar een comfortabel kledingstuk voor je vrije dagen, de jogging dameskleding is gemaakt voor jou. Wacht niet langer en voeg dit veelzijdige en stijlvolle kledingstuk toe aan je kledingcollectie. Bestel nu en ervaar comfort en stijl met Ragwear.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-55010-2028
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1