Damescapuchon Ragwear Paya

Damescapuchon Ragwear Paya

Beginnend op: € 75,61

€ 52,31

-31%
Het dames sweatshirt met rits en capuchon Ragwear Paya: comfort en stijl gegarandeerd voor fashionista's die op zoek zijn naar kwaliteit!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 75,61

€ 52,31

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damescapuchon Ragwear Paya

De Ragwear Paya dames hoodie met ritssluiting is een must-have voor alle fashionista's die comfort en stijl belangrijk vinden. Ontworpen door Ragwear, een merk dat bekend staat om zijn trendy kleding van hoge kwaliteit, is dit sweatshirt speciaal gemaakt voor vrouwen.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en comfortabel aan zodra je het aantrekt. De verstelbare capuchon biedt extra bescherming tegen de elementen, zodat je warm en droog blijft terwijl je er toch stijlvol uitziet.

Het ritsontwerp geeft dit sweatshirt een moderne, praktische touch. Je kunt hem open dragen voor een casual look of dichtdoen voor een meer geraffineerde look. De zorgvuldige afwerking en subtiele details, zoals het geborduurde Ragwear logo op de borst, geven dit sweatshirt een vleugje finesse.

De Ragwear Paya dames hoodie met rits is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten voor elk figuur en is een echte essential in je garderobe. Combineer hem met een casual jeans voor een dagje in de stad of met een rok voor een avondje uit met vrienden.

Dit sweatshirt is niet alleen comfortabel en stijlvol, het is ook ethisch verantwoord gemaakt. Ragwearengage gebruikt duurzame materialen en respecteert de rechten van werknemers, waardoor het een ethische en verantwoorde keuze is voor jouw garderobe.

Voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je outfit met de damescapuchon met rits Ragwear Paya. Een ideale keuze voor moderne vrouwen die zich bewust zijn van hun impact op het milieu. Bestel de jouwe nu en maak je look garderobe compleet met dit trendy en ethische sweatshirt.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-30034-6018
Kleur zand
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1