Dames-T-shirt Le Coq Sportif Coq D'Or N°1

Dames-T-shirt Le Coq Sportif Coq D'Or N°1

Beginnend op: € 50,42

€ 42,93

-15%
Neem de iconische stijl van het Franse merk Le Coq Sportif over met dit uniek ontworpen Coq D'Or N°1 t-shirt voor dames!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,42

€ 42,93

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt Le Coq Sportif Coq D'Or N°1

Het dames t-shirt Le Coq Sportif Coq D'Or N°1 is een iconisch kledingstuk van het beroemde Franse merk Le Coq Sportif. Met zijn unieke en elegante ontwerp belichaamt dit T-shirt perfect de sportieve en chiqueesprit van het merk.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt ultiem comfort en voelt zacht aan op de huid. De vrouwelijke snit met verbetert het silhouet en biedt veel bewegingsvrijheid.

De Coq D'Or, het historische symbool van het merk, staat prominent op het T-shirt en voegt een vleugje stijl en karakter toe. De tijdloze witte kleur maakt het gemakkelijk te combineren met elke outfit, of het nu voor een sportsessie of een casual dagje uit is.

Dit dames-T-shirt van Le Coq Sportif is niet alleen modieus, maar ook milieuvriendelijk. Het is gemaakt van biologisch katoen, wat goed is voor het milieu en je huid. Door voor dit T-shirt te kiezen, steun je ook de verantwoorde en duurzame waarden van het merk.

Of je nu een sportfan of een fashionista bent, dit T-shirt van Le Coq Sportif Coq D'Or N°1 is een must-have voor je garderobe. De tijdloze stijl en kwaliteit maken het een duurzaam product dat je op al je avonturen zal vergezellen.

Geniet van de sportieve, elegante stijl van het Franse merk met het T-shirt voor dames Le Coq Sportif Coq D'Or N°1. Het is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is de perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar iets dat trendy, comfortabel en milieuvriendelijk is. Mis deze kans niet en voeg dit t-shirt nu toe aan je collectie.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410983
Kleur marshmallow
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene