Damesshort Le Coq Sportif Essentiels N°1

Damesshort Le Coq Sportif Essentiels N°1

Beginnend op: € 50,42

€ 36,26

-28%
De must-have shorts voor vrouwen met een passie voor sport en mode. Ontdek de "Vrouwenshorts Le Coq Sportif Essentiels N°1".

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,42

€ 36,26

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesshort Le Coq Sportif Essentiels N°1

De Le Coq Sportif Essentiels N°1 damesshorts zijn een must-have voor alle vrouwen met een passie voor sport en mode. Deze shorts zijn ontworpen door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif en combineren comfort, stijl en prestaties.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel licht als ademend, waardoor ze optimale bewegingsvrijheid bieden tijdens je trainingen of sportactiviteiten. De vrouwelijke snit met verbetert de vorm en blijft tegelijkertijd comfortabel.

Het strakke, stijlvolle ontwerp van deze shorts maakt het ook een veelzijdig kledingstuk voor dagelijks gebruik. Of het nu gaat om een sportsessie, een wandeling door de stad of een ontspannen dagje thuis, deze shorts zullen je beste bondgenoot zijn.

Het iconische Le Coq Sportif logo, geborduurd op het been, voegt een vleugje stijl toe en is een bewijs van de kwaliteit en authenticiteit van het merk. Deze shorts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen bij elke outfit en elke smaak.

Offer stijl niet op voor comfort - met de Le Coq Sportif Essentiels N°1 damesshorts kan het allebei. Dus wacht niet langer, voeg ze nu toe aan je garderobe en maak je klaar voor al je sportieve activiteiten en uitjes terwijl je trouw blijft aan je stijl.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410170
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene