T-shirt met geweven details Project X Paris Labyrinthe

T-shirt met geweven details Project X Paris Labyrinthe

Beginnend op: € 30,24

€ 24,19

-20%
Het Project X Paris Labyrinthe T-shirt is een must-have voor modeliefhebbers. Ontdek de trendy touch van het merk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 24,19

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt met geweven details Project X Paris Labyrinthe

Het geweven T-shirt Project X Paris Labyrinthe is een must-have voor alle modeliefhebbers. Gemaakt door het trendy merk Project X Paris is dit T-shirt zowel modern als elegant.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort terwijl het slijtvast en duurzaam is. De slanke pasvorm verbetert je silhouet en geeft je een unieke en stijlvolle look.

Het geweven labyrinthe detail op de voorkant van het T-shirt geeft het een vleugje originaliteit en raffinement. De contrasterende kleuren geven een extra dimensie aan dit toch al moderne kledingstuk.

Of je het nu draagt met een casual jeans of een geklede broek, dit T-shirt past bij elke gelegenheid. Het is perfect voor een avondje uit met vrienden of een casual dagje in de stad.

Met de merknaam Project X Paris combineert dit T-shirt perfect urban stijl en kwaliteit. Je zult niet meer zonder kunnen als je het eenmaal hebt geprobeerd.

Zoek niet verder, het Project X Paris Labyrinthe T-shirt met geweven details is een must-have voor je garderobe. Dus ga je gang en voeg het toe aan je modecollectie.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2410100_LS
Kleur ls
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene