Klassiek geborduurd logo T-shirt Project X Paris

Klassiek geborduurd logo T-shirt Project X Paris

Beginnend op: € 30,24

€ 24,19

-20%
Geef je stijl een boost met het klassieke T-shirt met geborduurd logo van Project X Paris, een must-have voor een trendy herengarderobe.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 24,19

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Klassiek geborduurd logo T-shirt Project X Paris

Het klassieke T-shirt met geborduurd logo van Project X Paris is onmisbaar in de garderobe van elke man. Met zijn opvallende geborduurde logo geeft dit T-shirt een vleugje moderne, urban stijl aan al je outfits.

Dit t-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort terwijl het duurzaam blijft. De klassieke pasvorm is flatterend voor elk lichaamstype en kan gemakkelijk worden gecombineerd metautres stukken in je garderobe.

Het geborduurde Project X Paris logo is een symbool van het merk, dat bekend staat om zijn urban en trendy esthetiek. Als je dit T-shirt draagt, laat je trots zien dat je trouw bent aan dit iconische merk.

Of het nu gaat om een casual dagje in de stad of een avondje uit met vrienden, dit klassieke T-shirt met geborduurd logo is een veelzijdige en modieuze keuze. Het is perfect te combineren met jeans en sportschoenen voor een casual look, of met een chino broek en geklede schoenen voor een elegantere look.

Mis dit must-have T-shirt van Project X Paris niet. Bestel het nu en laat je verleiden door zijn comfort, kwaliteit en unieke stijl. Een must-have voor alle mannen die om hun uiterlijk geven en gepassioneerd zijn door urban fashion.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2410095_W
Kleur w
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene