Klassiek T-shirt met grafische kraag Project X Paris Gaze

Klassiek T-shirt met grafische kraag Project X Paris Gaze

Beginnend op: € 30,24

€ 21,44

-29%
Kies voor stedelijke elegantie met het klassieke T-shirt Project X Paris Gaze. Een must-have van het merk voor een unieke stijl.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 21,44

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Klassiek T-shirt met grafische kraag Project X Paris Gaze

Het klassieke T-shirt met grafische kraag Project X Paris Gaze is een must-have van Project X Paris. Met zijn unieke grafische ontwerp is dit T-shirt een echte must-have voor alle modeliefhebbers. Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit T-shirt zowel comfortabel als modieus.

De grafische kraag voegt een vleugje originaliteit toe aan dit klassieke T-shirt, waardoor het een perfecte keuze is voor elke gelegenheid. Of je het nu draagt voor een casual dagje in de stad of een avondje uit met vrienden, met dit T-shirt zie je er op je best uit in stijl. Het tijdloze, moderne ontwerp maakt het een veelzijdig kledingstuk dat bij elke stijl past.

Het merk Project X Paris staat bekend om zijn urban fashion expertise en dit T-shirt is daarop geen uitzondering. Met het kenmerkende logo geborduurd op de borst, is het gemakkelijk om de kwaliteit en authenticiteit van het merk te herkennen. Dit T-shirt is een echt symbool van de urban en trendyesprit van Project X Paris.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij elke smaak. Of je nu de voorkeur geeft aan levendige kleuren of meer neutrale tinten, je vindt zeker wat je zoekt in onze selectie. Bovendien past de klassieke snit zich aan alle lichaamsvormen aan, voor een elegante en comfortabele look.

Kortom, het klassieke T-shirt met grafische kraag Project X Paris Gaze is een must-have voor alle urban fashion liefhebbers. Met zijn unieke ontwerp, uitzonderlijke kwaliteit en tijdloze stijl is het de perfecte belichaming van Project X Parisesprit . Wacht niet langer om dit T-shirt aan je garderobe toe te voegen en laat je stijl met klasse en originaliteit gelden.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2410089_GG
Kleur gg
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene