T-shirt Project X Paris Techwear

T-shirt Project X Paris Techwear

Beginnend op: € 30,24

€ 23,27

-23%
Kies voor de stijl streetwear met het T-shirt Project X Paris Techwear. Vertrouw op het must-have modemerk, Project X Paris.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 23,27

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Project X Paris Techwear

Het Project X Paris Techwear T-shirt is een must-have voor alle modeliefhebbers streetwear. Ontworpen door het beroemde merk Project X Paris, combineert dit T-shirt stijl en comfort perfect.

Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en comfortabel aan op de huid. Het elegante, moderne ontwerp wordt geaccentueerd door technische details geïnspireerd door de techwear stijl, waardoor dit T-shirt een unieke, on-trend look krijgt.

Het iconische Project X Paris logo is groot afgedrukt op de voorkant, wat een vleugje faam toevoegt aan dit T-shirt. De slim fit verbetert je figuur en geeft je volledige bewegingsvrijheid.

Of je het nu draagt voor een casual dagje in de stad of voor een gekleder evenement, dit T-shirt zal je bondgenoot bij uitstek zijn. Combineer het met jeans en sportschoenen voor een casual, urban look look, of met een pantalon en geklede schoenen voor een meer verfijnde stijl.

Het Project X Paris Techwear T-shirt is een echte must-have voor alle modeliefhebbers die zich willen onderscheiden met een unieke, moderne stijl. Voeg het nu toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2310067_W
Kleur w
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene