Dames-T-shirt Hummel Active Co

Dames-T-shirt Hummel Active Co

Beginnend op: € 23,14

€ 19,38

-16%
Ontdek comfort en kwaliteit met het Hummel Active Co T-shirt voor dames. Perfect voor stijlvolle sportkleding.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,14

€ 19,38

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt Hummel Active Co

Het Hummel Active Co T-shirt voor dames is een must-have voor alle actieve, stijlvolle vrouwen. Het merk Hummel staat bekend om zijn hoogwaardige sportkleding en dit T-shirt is daarop geen uitzondering. Gemaakt van lichtgewicht, ademende materialen is het perfect voor elke fysieke activiteit, of het nu een intensieve workout is of een casual wandeling.

Het T-shirt heeft een eenvoudig maar stijlvol ontwerp, met het iconische Hummel logo geborduurd op de borst. Het is verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren, past bij elke stijl en kan worden gedragen met een sportieve legging of jeans voor een casual look.

Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor vrouwen, met een flatterende, vrouwelijke snit die je rondingen benadrukt. Het is ook heel comfortabel om te dragen, met platte naden die schuren voorkomen en korte mouwen die maximale bewegingsvrijheid bieden.

Of je nu gaat sporten, enthousiast bent over yoga of gewoon een comfortabel T-shirt zoekt voor je dagelijkse activiteiten, het Hummel Active Co dames T-shirt is de perfecte keuze. Het combineert stijl en functionaliteit om je op al je avonturen te vergezellen.

Dus trakteer jezelf op dit T-shirt van topkwaliteit van Hummel. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 224500-2001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene