T-shirt Only & Sons Fred Life

T-shirt Only & Sons Fred Life

Beginnend op: € 20,16

€ 16,12

-20%
Het leven is goed met het Only & Sons Fred Life T-shirt, een must-have van het merk voor een trendy, casual stijl.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 20,16

€ 16,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Only & Sons Fred Life

Het Only & Sons Fred Life T-shirt is de perfecte aanvulling op je garderobe voor een vleugje casual, urban stijl. Ontworpen door Only & Sons, is dit T-shirt een perfecte mix van comfort en mode. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en licht aan op de huid.

Het ontwerp van het T-shirt is eenvoudig maar effectief, met het 'Fred Life' logo in vette letters op de voorkant. Dit patroon voegt een vleugje karakter toe aan het geheel look, terwijl het toch stijlvol en modern blijft. Of je het nu draagt met een jeans voor een casual look of onder een jasje voor een gekleder look, dit T-shirt is geschikt voor alle gelegenheden.

Het Only & Sons Fred Life T-shirt is niet alleen modieus, het is ook duurzaam. De kwaliteitsconstructie zorgt ervoor dat het bestand is tegen herhaaldelijk wassen en er na verloop van tijd geweldig uitziet. Bovendien maken de klassieke snit en neutrale kleur het een veelzijdige keuze voor alle seizoenen.

Als je het Only & Sons Fred Life T-shirt draagt, loop je niet alleen voorop in de modewereld, maar steun je ook een merk dat een positieve, dynamische levensstijl stimuleert. Dus wacht niet langer, voeg dit T-shirt toe aan je collectie en laat je unieke stijl met trots zien!

Extra informatie

Merk Only & Sons
Fabrikant SKU 22022532-4403634
Kleur stoffige ceder
Kleur Rood
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment NOOS