Slippers Crocs Classic Flip V2

Slippers Crocs Classic Flip V2

Beginnend op: € 30,24

€ 25,42

-16%
Ontdek Crocs Classic Flip V2 teenslippers, de perfecte keuze voor een casual stijl en onvergelijkbaar comfort, van Crocs.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 25,42

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Slippers Crocs Classic Flip V2

De teenslippers Crocs Classic Flip V2 zijn de perfecte keuze voor casual zomerdagen. Gemaakt door het beroemde merk Crocs, bieden deze teenslippers niet alleen ultiem comfort, maar ook tijdloze stijl.

Het klassieke, strakke ontwerp van deze teenslippers maakt ze een veelzijdige keuze die bij elke outfit past. Of u nu op het strand bent, in de stad of gewoon ontspannen thuis, deze teenslippers zullen u vergezellen in stijl en comfort.

Gemaakt van het beroemde Croslite-harsmateriaal voelen deze teenslippers licht en comfortabel aan bij elke stap. Bovendien geeft hun getextureerde binnenzool uw voeten een aangename massage voor een gevoel van welzijn gedurende de hele dag.

De Crocs Classic Flip V2 teenslippers hebben ook een rubberen buitenzool met een noppenpatroon voor uitzonderlijke grip en stabiliteit op alle oppervlakken. Zo kun je in alle veiligheid genieten van je buitenactiviteiten.

Deze teenslippers zijn verkrijgbaar in verschillende klassieke en stijlvolle kleuren en zijn een must-have voor je zomergarderobe. En dankzij hun duurzame, waterbestendige ontwerp blijven ze in perfecte staat voor je volgende zomeravontuur.

Kortom, Crocs Classic Flip V2 teenslippers zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar de perfecte mix van comfort en stijl. Wacht dus niet langer en voeg ze nu toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Crocs
Fabrikant SKU 209402-001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene