Hoodie Alpha Industries Basic Small Logo

Hoodie Alpha Industries Basic Small Logo

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

-20%
De Basic Small Logo hoodie vanAlpha Industries is onmisbaar voor elke man. Hij heeft een normale pasvorm voor een trendy en comfortabele look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Alpha Industries Basic Small Logo

De Basic Hoody Small Logo van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Deze hoody heeft een normale pasvorm en biedt zowel comfort als stijl.


De buitenkant van de hoody is gemaakt van een mix van 80% katoen en 20% polyester en is zacht en duurzaam, zodat hij jarenlang meegaat. De geborstelde fleece voering zorgt voor extra warmte, waardoor hij ideaal is voor koelere dagen of voor laagjes in de koudere maanden.


Deze hoodie heeft een capuchon met trekkoord, zodat je het comfort kunt aanpassen. Het trekkoord heeft oogjes in reliëf, wat een vleugje stijl toevoegt aan de hele look.


Een van de opvallendste kenmerken van deze hoodie is het kleine Alpha-logo dat in plastisol op de borst is gedrukt. Dit subtiele merk voegt een vleugje authenticiteit toe aan het stuk, zonder het ontwerp te verzwaren.
De geribde manchetten en zoom zorgen voor een goede pasvorm, zodat de hoodie zelfs tijdens de meest intensieve activiteiten goed blijft zitten. De kangoeroezak is perfect om kleine benodigdheden in op te bergen of om je handen warm te houden op koude dagen.


Dankzij het veelzijdige ontwerp kun je de Basic Hoody Small Logo gemakkelijk combineren met jeans of shorts voor een casual look. Voor een meer geraffineerd ensemble kun je hem aankleden met een chino broek en een jasje.


Of je nu op stap gaat voor een casual dag met vrienden of gewoon lekker thuis gaat relaxen, deze hoodie is de perfecte keuze. Het tijdloze ontwerp en de hoogwaardige constructie maken het tot een kledingstuk dat nooit uit de mode zal raken.


Compleet met het RBF luslabel bij de zoom, laat deze hoody de aandacht voor detail zien waar Alpha Industries bekend om staat.


Kortom, de Basic Hoody Small Logo van Alpha Industries is een must-have voor elke man die van comfort, stijl en kwaliteit houdt. Met zijn normale pasvorm, zachte buitenkant en veelzijdige ontwerp is deze hoody een onmisbare garderobe die bij elke outfit past.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 196318-709
Kleur hazelnootbruin
Kleur Bruin
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte
Hoeveelheid per product 1