Sweatshirt Alpha Industries Basic Small Logo

Sweatshirt Alpha Industries Basic Small Logo

Beginnend op: € 60,50

€ 48,40

-20%
Het Basic Small Logo sweatshirt vanAlpha Industries: het essentiële voor een stijlvolle, comfortabele garderobe. Voor mannen, niet te missen!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,50

€ 48,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt Alpha Industries Basic Small Logo

De Basic Sweater Small Logo van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op je garderobe. Deze sweater is ontworpen voor mannen en combineert stijl en comfort moeiteloos. Met zijn normale pasvorm is het ontworpen om een comfortabele en ontspannen look te bieden.


Het sweatshirt is gemaakt van een mix van 80% katoen en 20% polyester en voelt zacht en comfortabel aan. De buitenste stof garandeert duurzaamheid en ademend vermogen, zodat je het elke dag kunt dragen. Of je nu een casual uitstapje maakt of gewoon lekker thuis ontspant, dit sweatshirt houdt je de hele dag comfortabel.


Het sweatshirt heeft een klassieke ronde hals, is veelzijdig en kan worden gecombineerd met jeans of jogging voor een casual look. Het kleine Alpha-logo op de borst voegt een vleugje verfijning toe en laat zien dat je van het merk houdt. Het is een subtiel maar elegant detail dat het onderscheidt van autres sweatshirts.


De binnenkant van geborsteld fleece voegt een extra laag warmte toe, waardoor het perfect is voor frisse dagen. De geribde boorden aan de mouwen, hals en zoom zorgen voor een perfecte pasvorm en helpen de warmte vast te houden. Dit sweatshirt is ontworpen om je warm te houden en te beschermen tegen de kou.


Met RBF Nackenband aan de binnenkant zorgt dit sweatshirt voor een comfortabele pasvorm en voorkomt het schuren. Het RBF Loop Label bij de zoom voegt een modieus element toe aan het ontwerp. Het is een klein detail dat een vleugje originaliteit toevoegt aan het sweatshirt.


De Basic Sweater Small Logo van Alpha Industries is verkrijgbaar in verschillende kleuren en biedt opties die passen bij jouw persoonlijke stijl. Of je nu de voorkeur geeft aan klassiek zwart of een felle tint, er is een kleur voor iedereen. Mix en match met je favoriete sokken voor een moeiteloos stijlvolle outfit.


Kortom, de Basic Sweater Small Logo van Alpha Industries is een must-have voor de mannengarderobe. Met zijn normale pasvorm, zachte stof en stijlvolle ontwerp is het de perfecte combinatie van comfort en stijl. Of je nu boodschappen doet of thuis ontspant, dit sweatshirt zorgt ervoor dat je er goed uitziet en je geweldig voelt.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 188307-709
Kleur hazelnootbruin
Kleur Bruin
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1