Hooded sweatshirt met rits Alpha Industries Basic

Hooded sweatshirt met rits Alpha Industries Basic

Beginnend op: € 80,67

€ 64,53

-20%
Ontdek de hoodie met rits Alpha Industries Basic, een must-have voor een casual en trendy look. Comfortabel en stijlvol, perfect voor elke gelegenheid.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,67

€ 64,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hooded sweatshirt met rits Alpha Industries Basic

De Basic Zip Hoody van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Met zijn normale pasvorm en comfortabele ontwerp zal deze hoody zeker een vast onderdeel van je dagelijkse stijl worden.
De buitenkant van de hoodie is gemaakt van een mix van 80% katoen en 20% polyester en voelt niet alleen zacht aan, maar is ook duurzaam, zodat hij de tand des tijds kan doorstaan. De geborstelde fleece binnenkant voegt een extra laag warmte toe, waardoor hij ideaal is voor koelere dagen en avonden.
Deze klassieke Basic Zip Hoody heeft een capuchon met trekkoord, zodat je hem naar wens kunt verstellen. Of je nu je hoofd warm wilt houden of gewoon een urban touch aan je look wilt geven, de capuchon voegt een element van veelzijdigheid toe aan dit stuk.
Een van de meest opvallende kenmerken van deze hoody is het Alpha Siebdruck-logo op de borst. Dit iconische logo laat zien dat het merk kwaliteit en stijl hoog in het vaandel heeft staan. Het voegt een vleugje authenticiteit toe aan de hoodie, waardoor het een uitzonderlijk stuk is dat hoofden zal doen omdraaien, waar je ook gaat.
De geribde manchetten en zoom zorgen voor een goede pasvorm, zodat de hoodie de hele dag goed blijft zitten. Bovendien voegt het luslabel met Alpha logo aan de zoom een subtiel detail toe dat deze hoodie onderscheidt van autres.
Met een gewicht van 330g/m² biedt deze hoodie de perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid. Hij is licht genoeg om in zijn eentje te dragen tijdens de overgangsseizoenen, maar stevig genoeg om over een T-shirt of jas te dragen als de temperatuur daalt.
Voor extra comfort en stijl heeft de Basic Zip Hoody ook een nylon RBF-strook aan de binnenkant. Dit helpt schuren voorkomen en voegt een extra laag comfort toe als je de hoody langere tijd draagt.
Over het geheel genomen is de Basic Zip Hoody van Alpha Industries een must-have voor elke man die van comfort, stijl en kwaliteit houdt. Met zijn klassieke ontwerp, oog voor detail en veelzijdige eigenschappen zal deze hoody zeker een vaste waarde in je garderobe worden. Of je nu een casual dag met vrienden hebt of boodschappen doet in de stad, met deze hoodie voel je je altijd op je best.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 178325-696
Kleur jagerbruin
Kleur Bruin
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte
Hoeveelheid per product 1