Hoodie Alpha Industries Back Print

Hoodie Alpha Industries Back Print

Beginnend op: € 80,67

€ 64,53

-20%
De Alpha Industries Back Print hoodie is een must-have voor mannen. Met zijn normale pasvorm en hoogwaardige stof is het een must-have voor je garderobe.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,67

€ 64,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Alpha Industries Back Print

De Back Print hoodie van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Deze regular-fit hoodie is gemaakt van een hoogwaardige mix van 80% katoen en 20% polyester, wat zorgt voor zowel comfort als duurzaamheid.


Een van de opvallendste kenmerken van deze hoody is de capuchon zelf, die extra warmte en bescherming biedt op koelere dagen. Het ontwerp van de 'Back Print Hoody' is stijlvol en opvallend, zodat je overal een opvallend statement maakt.


Op de voorkant vind je een geborduurd Alpha-wapen op de borst, wat een vleugje authenticiteit toevoegt aan het kledingstuk. Het Alpha-logo is ook gezeefdrukt op de capuchon, wat de iconische stijl van het merk onderstreept.


Maar het is op de achterkant dat deze hoodie er echt uitspringt. De Alpha Industries zeefdruk is duidelijk zichtbaar en geeft dit kledingstuk een unieke en opvallende look. Het is een geweldige manier om je liefde voor het merk te tonen en tegelijkertijd een fashion statement te maken.


Qua functionaliteit heeft deze hoodie het allemaal. Hij heeft een handige zak, perfect voor het opbergen van kleine benodigdheden zoals je sleutels of telefoon. Het RBF-label en de vlag op de linkermouw voegen een vleugje authenticiteit en aandacht voor detail toe. Tot slot zorgt de RBF kraagband aan de binnenkant voor een comfortabele pasvorm die je huid niet irriteert.


De Back Print hoodie is niet alleen stijlvol, hij is ook veelzijdig. Hij kan omhoog of omlaag gekleed worden, waardoor hij geschikt is voor een groot aantal gelegenheden. Of je nu een casual dag met vrienden hebt of een urban twist aan je outfit wilt geven, deze hoodie heeft het allemaal.


Waarom wachten? Verhoog je stijl met de back print hoodie van Alpha Industries. Met zijn normale pasvorm, hoogwaardige materialen en unieke ontwerp is deze hoodie een must-have voor elke fashion-forward man. Koop hem vandaag nog en ontdek de perfecte combinatie van stijl en comfort.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 178318-709
Kleur hazelnootbruin
Kleur Bruin
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte
Hoeveelheid per product 1