Sweatshirt Alpha Industries Basic

Sweatshirt Alpha Industries Basic

Beginnend op: € 60,50

€ 46,00

-24%
Het basic sweatshirt Alpha Industries, de perfecte combinatie van stijl en comfort om de garderobe van elke man compleet te maken.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,50

€ 46,00

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt Alpha Industries Basic

Het Basic sweatshirt van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Dit sweatshirt combineert stijl en comfort, waardoor het een must-have is voor alle casual gelegenheden.
Dit sweatshirt heeft een normale pasvorm en biedt een ontspannen maar flatterend silhouet. De buitenkant is gemaakt van een mix van 80% katoen en 20% polyester, wat zorgt voor duurzaamheid en ademend vermogen. De zachtheid van de stof zorgt de hele dag door voor comfort, waardoor het ideaal is om elke dag te dragen.
Dit sweatshirt heeft een klassieke ronde hals en een tijdloos ontwerp dat nooit uit de mode raakt. Het Alpha Siebdruck-logo op de borst voegt een vleugje authenticiteit toe en laat je liefde voor het merk zien.
De geborstelde fleece binnenkant van de Basic Sweater voegt een extra laag warmte toe, waardoor hij perfect is voor koelere dagen. Het heeft ook ribboorden bij de hals, mouwen en zoom, die zorgen voor een goede pasvorm en voorkomen dat koude lucht naar binnen sijpelt.
Voor extra gemak heeft dit sweatshirt een Alpha Logo Loop-label aan de zoom, zodat je het gemakkelijk kunt ophangen en georganiseerd kunt houden. De stof van 330 g/m² voelt stevig aan en zorgt ervoor dat dit sweatshirt jarenlang meegaat.
De RBF Nackenband aan de binnenkant van het sweatshirt voegt een extra detail toe aan het vakmanschap en biedt een comfortabele en gladde afwerking tegen je huid.
Of je nu gaat winkelen, vrienden ontmoet of gewoon thuis ontspant, het Basic sweatshirt van Alpha Industries is de perfecte keuze. Dankzij het veelzijdige ontwerp kun je het zowel omhoog als omlaag kleden, waardoor het geschikt is voor alle gelegenheden.
Kortom, de Basic sweater van Alpha Industries is een stijlvolle en comfortabele optie voor mannen. Met zijn normale pasvorm, hoogwaardige stof en aandacht voor detail is het een betrouwbare keuze die je er stijlvol uit laat zien en voelen.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 178302-714
Kleur mosgroen
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1