Dames-T-shirt met v-hals Only Nina

Dames-T-shirt met v-hals Only Nina

Beginnend op: € 15,11

€ 12,09

-20%
Maak een stijlvol statement met het dames T-shirt met V-hals Only Nina. Een must-have van Only voor moderne vrouwen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 15,11

€ 12,09

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt met v-hals Only Nina

Het dames T-shirt met V-hals Only Nina is de perfecte keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een casual maar toch vrouwelijk look. Ontworpen door het beroemde merk Only, is dit T-shirt een must-have voor de garderobe van elke vrouw.

Met zijn elegante V-hals laat dit T-shirt je decolleté zien terwijl het comfortabel blijft om te dragen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt het de hele dag zacht en licht aan.

Het eenvoudige, gestroomlijnde ontwerp maakt het een veelzijdig shirt dat bij elke gelegenheid past. Of het nu gaat om een casual dagje in de stad of een avondje uit met vrienden, dit T-shirt is je onmisbare modepartner.

Het T-shirt met V-hals voor dames Only Nina is ook verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren, zodat je verschillende looks kunt creëren die bij je stemming passen. Combineer het met jeans en sportschoenen voor een casual look look, of met een rok en hakken voor een elegantere stijl.

Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor vrouwen en omhelst je rondingen zodat je er op je best uitziet. De vrouwelijke snit en onberispelijke afwerking maken het tot een kwaliteitsproduct dat de tand des tijds zal doorstaan.

Kies het dames-T-shirt met V-hals Only Nina voor een look die zowel trendy als comfortabel is. Voeg het nu toe aan je garderobe en trakteer jezelf op deze damesmode must-have van Only.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15317538-4444752
Kleur wolkendanser hart
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene