Damesjeans Only Onlana

Damesjeans Only Onlana

Beginnend op: € 23,18

€ 16,12

-30%
Kies voor de tijdloze stijl van jeans Only Onlana , het favoriete merk van fashionista's die op zoek zijn naar een trendy look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,18

€ 16,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjeans Only Onlana

De dameskleding jeans Only Onlana is een must-have in je garderobe! Ontworpen door Only, is deze jeans speciaal ontworpen voor vrouwen die comfort en stijl willen combineren in hun dagelijkse outfits.

Gemaakt van een mix van katoen en elastaan, biedt deze jeans een slanke pasvorm die de vrouwelijke rondingen perfect omhelst. Dankzij de stretchstof kun je je vrij bewegen en blijf je de hele dag comfortabel.

Het ontwerp van jeans Only Onlana is zowel elegant als tijdloos. De donkerblauwe kleur maakt hem gemakkelijk te combineren met al je outfits. Of het nu voor een casual dagje is of een gekledere avond, deze jeans zal je beste bondgenoot zijn. Je kunt hem dragen met een t-shirt voor een casual look of met een blouse voor een meer sophisticated look.

Deze jeans Only voor dames heeft ook trendy details die hem onderscheiden van de autres modellen. Dit zijn onder andere vervaagde effecten op de dijen en versleten details op de achterzakken. Deze kleine details geven deze jeans een vleugje karakter en maken hem uniek.

Naast stijlvol en trendy is deze jeans Only Onlana ook erg praktisch. Hij heeft vier zakken, waarvan twee aan de voorkant en twee aan de achterkant, zodat je je dagelijkse benodigdheden georganiseerd kunt houden. De rits en knoop aan de voorkant zorgen voor een perfecte pasvorm en gemakkelijk aantrekken.

jeans is verkrijgbaar in verschillende maten en past zich aan alle lichaamsvormen aan voor optimaal comfort. Of je nu klein of groot bent, je vindt zeker de maat die bij je past.

Kortom, jeans Only Onlana is een must voor je garderobe. Het combineert comfort, elegantie en functionaliteit voor een perfecte look in alle omstandigheden. Dus wacht niet langer, voeg hem toe aan je winkelmandje en laat je verleiden door deze kwaliteit jeans van Only.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15231677-3711699
Kleur donker medium blauw denim
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten