Damesjack met kap Only Onltahoe otw

Damesjack met kap Only Onltahoe otw

Beginnend op: € 50,41

€ 28,30

-44%
Trotseer de winter in stijl met het dames donsjack met capuchon Only Onltahoe otw, ontworpen door het trendy merk Only.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,41

€ 28,30

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjack met kap Only Onltahoe otw

De Only Onltahoe otw dames donsjas met capuchon is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een warme, trendy winterjas. Only , een iconisch merk in damesmode, biedt een praktisch maar elegant stuk dat je zal vergezellen op al je winterse avonturen.

Deze donsjas is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en heeft een slanke pasvorm die je vrouwelijke silhouet verbetert en je beschermt tegen de kou. Dankzij de opstaande kraag en gevoerde capuchon kun je binnen lekker knus zitten als de temperaturen dalen. Bovendien is de ritssluiting bedekt met een overslag, voor extra bescherming tegen wind en regen.

De combinatie van de moderne snit en de tijdloze zwarte kleur maakt dit donsjack tot een echte wintergarderobe. Je kunt hem bij allerlei outfits dragen, van de meest casual tot de meest chique. De casual sportswear look is perfect voor een dagje in de stad of in de bergen, terwijl de capuchon van imitatiebont een vleugje elegantie aan je look toevoegt.

De Only Onltahoe otw donsjas is niet alleen stijlvol, maar ook uiterst praktisch. Hij heeft twee zijzakken om je handen warm te houden en een binnenzak voor je kleine spullen. De vulling van dons en veren garandeert optimale warmte, zelfs bij het koudste weer. En dankzij de ruitvormige quilting voegt hij een vleugje textuur en moderniteit toe aan je outfit.

Of je nu een wintersportfanaat bent, een kille stadsbewoner of gewoon een fashionista die op zoek is naar een stijlvolle, comfortabele jas, de Only Onltahoe otw donsjas met capuchon voor dames is gemaakt voor jou. Dus aarzel niet, haal je jas nu in huis en trotseer de winter in stijl en comfort!

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15156569-3957137
Kleur zeespuit
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten