T-shirt met lange mouwen Alpha Industries Essentials RL

T-shirt met lange mouwen Alpha Industries Essentials RL

Beginnend op: € 45,38

€ 30,35

-33%
Blijf op de trend met het T-shirt met lange mouwen Alpha Industries Essentials RL, een must-have van het benchmarkmerk Alpha Industries.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,38

€ 30,35

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt met lange mouwen Alpha Industries Essentials RL

Het Alpha Industries Essentials RL T-shirt met lange mouwen is een must-have voor je herengarderobe. Gemaakt door het beroemde merk Alpha Industries, combineert dit T-shirt stijl en comfort voor de perfecte outfit voor elke gelegenheid.

Met zijn klassieke en tijdloze ontwerp is dit T-shirt een echte essential voor elke garderobe. De lange mouwen houden je warm op koelere dagen, terwijl de ronde hals een moderne touch biedt. Het Alpha Industries logo op de borst voegt een vleugje branding toe aan dit eenvoudige maar stijlvolle T-shirt.

Dit T-shirt is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en biedt de hele dag optimaal comfort. De slanke pasvorm verbetert je figuur en geeft je een trendy, casual look look. Of het nu gaat om een casual dagje in de stad of een afspraakje met vrienden, dit T-shirt zal je favoriete bondgenoot zijn.

Het merk Alpha Industries staat bekend om zijn kwaliteitskleding en dit T-shirt is daarop geen uitzondering. Je kunt er zeker van zijn dat je investeert in een duurzaam product dat de tand des tijds zal doorstaan. Bovendien kan dit T-shirt met zijn eenvoudige en veelzijdige ontwerp gemakkelijk worden gecombineerd metautres stukken uit je garderobe om een unieke outfit te creëren die bij je past.

Mis de kans niet om je kledingcollectie compleet te maken met dit T-shirt met lange mouwen Alpha Industries Essentials RL. Met zijn tijdloze stijl en hoogwaardige materialen zal het snel een onmisbaar kledingstuk worden. Wacht dus niet langer en koop nu dit stijlvolle en comfortabele T-shirt van Alpha Industries.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146581-03
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lange mouwen