T-shirt Alpha Industries College Camo

T-shirt Alpha Industries College Camo

Beginnend op: € 35,29

€ 28,47

-19%
Ontdek het College Camo T-shirt vanAlpha Industries: een must-have voor een trendy en comfortabele look. Nu verkrijgbaar!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 28,47

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Alpha Industries College Camo

Het College Camo T-shirt van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Dit T-shirt heeft een normale pasvorm en biedt comfort en stijl voor dagelijks gebruik.


Het T-shirt is gemaakt van 100% katoen en biedt ademend vermogen en zachtheid tegen de huid. De ronde hals voegt een klassieke touch toe, zodat het voor elke gelegenheid gedragen kan worden. Of het nu een casual uitje is of gewoon lekker thuis, dit T-shirt heeft alles wat je nodig hebt.


Een van de bijzondere kenmerken van dit T-shirt is de Alpha Industries Discharge print op de borst. Dit unieke patroon voegt een vleugje persoonlijkheid toe aan je outfit en maakt het een geweldig stuk om te dragen. De print is opvallend en onderstreept de toewijding van het merk aan kwaliteit en stijl.


Voor extra merkherkenning heeft het T-shirt ook een vlaglabel op de linkermouw. Dit kleine detail voegt een subtiele maar opvallende touch toe aan het algehele ontwerp. Bovendien voegt het label op Alpha Industries aan de binnenkant van de halslijn authenticiteit toe en onderstreept het de aandacht van het merk voor detail.


De geribde boorden bij de hals zorgen voor een comfortabele pasvorm, zodat het T-shirt de hele dag goed blijft zitten. Of je nu boodschappen doet of actief bezig bent, dit T-shirt houdt je comfortabel en stijlvol.


Met een gewicht van 160 g/m² biedt dit T-shirt de perfecte balans tussen lichtheid en duurzaamheid. Het is geschikt voor alle seizoenen, dus je kunt het het hele jaar door dragen. Combineer het met jeans of shorts voor een casual look of combineer het met een jasje voor een meer gepolijste look.


Kortom, het College Camo T-shirt van Alpha Industries is een must-have voor de mannengarderobe. Met zijn normale pasvorm, 100% katoenen constructie en opvallende ontwerpelementen biedt dit T-shirt zowel comfort als stijl. Of je nu op avontuur gaat of thuis gaat relaxen, dit T-shirt is de perfecte keuze.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146511-714
Kleur mosgroen
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1