T-shirt Alpha Industries PP

T-shirt Alpha Industries PP

Beginnend op: € 35,29

€ 26,45

-25%
Verbeter je stijl met het Alpha Industries PP T-shirt, gemaakt van 100% katoen voor een trendy en comfortabele look. Ontdek het nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 26,45

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Alpha Industries PP

Het Alpha PP T-shirt van Alpha Industries is de perfecte toevoeging aan de garderobe van elke man. Met zijn normale pasvorm en 100% katoenen stof biedt dit T-shirt zowel stijl als comfort.

Het Alpha PP T-shirt heeft een klassieke ronde hals, waardoor het geschikt is voor alle gelegenheden. Of je nu naar de sportschool gaat, vrienden ontmoet voor een casual uitje of gewoon lekker thuis ontspant, dit t-shirt is een veelzijdige keuze.

De Alpha PP T heeft een schuimprint Alpha Industries. Dit unieke patroon voegt een stedelijk gevoel toe aan het T-shirt, waardoor het een opvallend stuk wordt in je collectie. De RBF nekband aan de binnenkant zorgt voor een comfortabele pasvorm en voorkomt schuren.

Voor extra authenticiteit heeft het Alpha PP T-shirt ook een label gedrukt op Alpha Industries aan de binnenkant van de kraag. Dit subtiele detail onderstreept de toewijding van het merk aan kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast voegt een vlaglabel op de linkermouw een vleugje patriottisme toe aan het ontwerp.

Duurzaamheid is ook een belangrijk kenmerk van het Alpha PP T-shirt. Met dubbele stiksels op de kraag, mouwen en zoom is dit T-shirt ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage. Je kunt er zeker van zijn dat je dit T-shirt jarenlang zult dragen.

Het Alpha PP T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er voor iedereen een perfecte pasvorm is. Of je nu de voorkeur geeft aan een casual of meer getailleerde look, je zult de juiste maat vinden die bij jouw stijl past.

Kortom, het Alpha PP T-shirt van Alpha Industries is een must-have voor elke modebewuste man. Met zijn normale pasvorm, 100% katoenen buitenkant en unieke ontwerpelementen combineert dit T-shirt stijl en comfort moeiteloos. Voeg het vandaag nog toe aan je collectie en breng je garderobe naar nieuwe hoogten.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146509-03
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene