T-shirt Alpha Industries Camo PP

T-shirt Alpha Industries Camo PP

Beginnend op: € 35,29

€ 28,47

-19%
Kies voor het Camo PP T-shirt vanAlpha Industries: een must-have in je garderobe met zijn normale pasvorm en 100% katoenen stof.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 28,47

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Alpha Industries Camo PP

Het Camo PP T-shirt van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Met zijn normale pasvorm en 100% katoenen buitenkant biedt dit T-shirt zowel comfort als stijl. De ronde hals voegt een klassieke touch toe, waardoor het geschikt is voor alle gelegenheden.
Een van de meest opvallende kenmerken van dit T-shirt is de camouflageprint op de borst. Dit unieke patroon geeft het T-shirt een urban en edgy look uitstraling, waardoor het een geweldige keuze is voor elke gelegenheid en gegarandeerd hoofden doet omdraaien. Of het nu gaat om een casual dagje uit of een avondje uit, met dit T-shirt val je zeker op.
Naast het stijlvolle ontwerp heeft dit T-shirt ook een aantal praktische eigenschappen. Ribboorden bij de hals zorgen voor een stevige en comfortabele pasvorm, zodat het shirt de hele dag goed blijft zitten. Het vlaglabel op de linkermouw voegt een vleugje authenticiteit toe en toont de aandacht van het merk voor details.
Voor extra comfort heeft het Camo PP T-shirt een rode nekband aan de binnenkant. Deze band voegt een vleugje kleur toe en zorgt ervoor dat het T-shirt zacht aanvoelt tegen de huid. Het gewicht van 160 g/m² maakt de stof licht en ademend, perfect voor warme zomerdagen.
Of je nu een fan bent van camouflageprints of gewoon je garderobe een update wilt geven, het Camo PP T-shirt van Alpha Industries is een must-have. Het unieke ontwerp, de comfortabele pasvorm en de aandacht voor detail maken het tot een veelzijdig stuk dat op verschillende manieren gestyled kan worden. Combineer het met jeans en sportschoenen voor een casual look of kleed het aan met een chino broek en blazer voor een meer verfijnd ensemble.
Tot slot is het Camo PP T-shirt van Alpha Industries een stijlvol en comfortabel stuk dat je aan de garderobe van elke man kunt toevoegen. De normale pasvorm, katoenen buitenkant en unieke camouflageprint maken het een opvallend stuk dat zeker indruk zal maken. Mis dit trendy en veelzijdige T-shirt niet - koop het jouwe vandaag nog en leg de lat van je stijl hoger!

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146506-578
Kleur straalstroom wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1