T-shirt Alpha Industries Essentials RL

T-shirt Alpha Industries Essentials RL

Beginnend op: € 40,33

€ 27,25

-32%
Het Alpha Industries Essentials RL T-shirt: de perfecte keuze voor een trendy look en absoluut comfort, getekend door het merk Alpha Industries.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,33

€ 27,25

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Alpha Industries Essentials RL

Het Alpha Industries Essentials RL T-shirt is een must-have voor alle modeliefhebbers streetwear. Met zijn klassieke, tijdloze ontwerp is het zowel comfortabel als modieus.

Vervaardigd door het beroemde merk Alpha Industries, is dit T-shirt een waar symbool van kwaliteit en stijl. Het merk, bekend om zijn militaire kleding in een urban versie, biedt hier een product dat functionaliteit en esthetiek combineert.

Het T-shirt Alpha Industries Essentials RL heeft een groot logo op de voorkant, wat het een authentieke en originele look look geeft. De ronde hals en rechte snit maken het gemakkelijk om elke dag te dragen en geschikt voor alle gelegenheden.

Dit T-shirt is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel zacht als slijtvast, wat garant staat voor veel comfort en een lange levensduur. Het is ook verkrijgbaar in verschillende maten, voor elk lichaamstype.

Of je nu op zoek bent naar een casual look met jeans en sportschoenen, of een elegantere stijl met een chino broek en leren schoenen, het Alpha Industries Essentials RL T-shirt past bij al je smaken en laat je figuur beter uitkomen.

Wacht dus niet langer om dit must-have T-shirt aan je garderobe toe te voegen. Met zijn tijdloze ontwerp, onberispelijke kwaliteit en unieke stijl wordt het zeker een onmisbaar kledingstuk. Bestel het nu en adopteer de streetwear stijl van het beroemde merk Alpha Industries.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146504-697
Kleur ultra marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene