Korte Alpha Industries PP

Korte Alpha Industries PP

Beginnend op: € 60,50

€ 44,65

-26%
De Alpha Short PP van Alpha Industries is een must-have voor een comfortabele, trendy stijl. Nu verkrijgbaar!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,50

€ 44,65

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte Alpha Industries PP

De Alpha PP shorts van Alpha Industries zijn een essentiële toevoeging aan de garderobe van elke man. De shorts hebben een normale pasvorm, waardoor ze comfortabel en stijlvol zijn om elke dag te dragen. De buitenkant is gemaakt van een hoogwaardige mix van 80% katoen en 20% polyester, wat zorgt voor duurzaamheid en ademend vermogen.

Het belangrijkste kenmerk van de Alpha PP shorts is de Alpha foam print op het linkerbeen. Dit opvallende detail voegt een unieke touch toe aan de shorts en zorgt ervoor dat ze opvallen in de massa. De foam print is zowel stijlvol als duurzaam en zal de tand des tijds doorstaan.

Voor extra comfort en pasvorm heeft de short een extern trekkoord en een elastische tailleband. Met het trekkoord kun je de pasvorm naar wens aanpassen, voor een veilig en comfortabel gevoel. De elastische tailleband biedt flexibiliteit en bewegingsvrijheid, waardoor deze shorts perfect zijn voor alle activiteiten.

Praktisch is ook een belangrijk aspect van de Alpha PP shorts. Met twee zakken aan de voorkant is er genoeg ruimte voor je benodigdheden als je onderweg bent. Of je nu je telefoon, sleutels of portemonnee bij je moet hebben, met deze zakken zit je altijd goed.

Deze shorts zijn gemaakt van geborsteld fleece en voelen zacht en comfortabel aan op de huid. Het geborstelde fleece materiaal zorgt voor warmte zonder in te leveren op ademend vermogen, zodat ze het hele jaar door gedragen kunnen worden. Of je nu thuis aan het relaxen bent of op stap gaat voor een casual dag, deze shorts houden je comfortabel en stijlvol.

Metalen oogjes aan het trekkoord voegen een vleugje verfijning en duurzaamheid toe. Het Alpha-logoluslabel op de linkerzoom maakt look compleet en benadrukt de aandacht van het merk voor detail en kwaliteit.

Kortom, de Alpha PP shorts van Alpha Industries zijn het toonbeeld van comfort, stijl en functionaliteit. Met zijn normale pasvorm, hoogwaardige materialen en unieke designelementen is deze korte broek een must-have voor elke modebewuste man. Of je nu thuis ontspant of de stad verkent, deze shorts zorgen dat je er goed uitziet en je geweldig voelt.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146365-684
Kleur grijs vintage
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene