Korte Alpha Industries Essentials RL

Korte Alpha Industries Essentials RL

Beginnend op: € 65,54

€ 52,43

-20%
De Alpha Industries Essentials RL shorts zijn een must-have voor een trendy urban stijl van Alpha Industries.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 65,54

€ 52,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte Alpha Industries Essentials RL

De Alpha Industries Essentials RL shorts zijn de perfecte manier om een vleugje militaire stijl aan je garderobe toe te voegen. Deze shorts zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Alpha Industries en zijn ontworpen om zowel functioneel als modieus te zijn.

Met zijn korte snit en neutrale kleur is deze korte broek gemakkelijk te combineren met elke outfit. Of je ze nu draagt met een basic T-shirt of een slim overhemd, ze zullen een vleugje karakter toevoegen aan je look. Bovendien staat het merk Alpha Industries bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, dus je kunt er zeker van zijn dat deze shorts lang bij je zullen blijven.

De Alpha Industries Essentials RL shorts zijn ook erg praktisch dankzij de vele zakken. Je kunt er je sleutels, telefoon en andere kleine spullen die je onderweg nodig hebt in opbergen. Bovendien heeft hij een elastische tailleband voor een perfecte pasvorm en optimaal comfort.

Of je nu in de stad bent of op het platteland, deze shorts gaan overal met je mee. Ze zijn ideaal voor buitenactiviteiten zoals wandelen of kamperen, dankzij de slijtvaste stof en comfortabele pasvorm. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor beginnende avonturiers.

Kortom, de Alpha Industries Essentials RL shorts combineren stijl, functionaliteit en kwaliteit. Voeg ze nu toe aan je garderobe en geniet van een trendy en tijdloze look, terwijl je klaar bent voor alle avonturen die op je pad komen. Wacht niet langer en trakteer jezelf op deze must-have shorts van Alpha Industries.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146363-697
Kleur ultra marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene