Hoodie Alpha Industries PP

Hoodie Alpha Industries PP

Beginnend op: € 85,71

€ 63,54

-26%
Het Alpha sweatshirt met capuchon PP is een must-have voor de garderobe van elke man. Het comfortabele regular-fit sweatshirt is gemaakt door Alpha Industries.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 85,71

€ 63,54

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Alpha Industries PP

De Alpha PP hoody van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Met zijn normale pasvorm en comfortabele materialen biedt deze hoodie zowel stijl als functionaliteit.

De buitenkant van de hoodie is gemaakt van een mix van 80% katoen en 20% polyester en is zacht en duurzaam, waardoor hij lang meegaat. De geborstelde fleece binnenkant voegt warmte en comfort toe, waardoor hij ideaal is voor koelere dagen en avonden.

Een van de opvallendste kenmerken van de Alpha PP Hoody is de capuchon. Dankzij het verstelbare trekkoord kun je hem gemakkelijk naar wens verstellen. Of je nu een losse, casual capuchon wilt of een nauwsluitende, stevige capuchon, deze hoody heeft het allemaal.

Het Alpha Schaumdruck-logo op de borst voegt een vleugje branding en stijl toe aan dit toch al modieuze kledingstuk. Het is een subtiel maar opvallend detail dat dit sweatshirt onderscheidt van autres.

Praktisch is ook een belangrijke factor in het ontwerp van deze hoodie. De handige zak op de mouw biedt een praktische en veilige plek om kleine spullen in op te bergen, zoals sleutels of een telefoon. De kängurutasche, of kangoeroezak, biedt extra opbergruimte en helpt de handen warm te houden op koude dagen.

Het RBF-label, dat staat voor 'Remove Before Flight', geeft deze hoody een uniek en authentiek tintje. Het is een eerbetoon aan Alpha Industries 's militaire erfgoed en voegt een fris element toe aan het algehele ontwerp.

Voor maximaal comfort heeft de Alpha PP hoodie geribde manchetten en zoom. Dit zorgt niet alleen voor een goede pasvorm, maar houdt ook koude lucht buiten en warmte binnen.

Tot slot voegt de RBF Nackenband aan de binnenkant van de hoodie een extra laag comfort toe en minimaliseert nekschuren. Met deze hoody kun je de hele dag genieten van een comfortabele en stijlvolle look.

Over het geheel genomen is de Alpha PP hoodie van Alpha Industries een must-have voor elke man die op zoek is naar een veelzijdige en modieuze hoodie. De normale pasvorm, comfortabele materialen en het praktische ontwerp maken het de ideale keuze om elke dag te dragen. Of je nu boodschappen doet, vrienden ontmoet of gewoon thuis ontspant, deze hoodie houdt je stijlvol en comfortabel.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146338-03
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene