Sweatshirt Alpha Industries Camo TPU

Sweatshirt Alpha Industries Camo TPU

Beginnend op: € 95,79

€ 76,63

-20%
Blijf warm in stijl met de Sweatshirt Alpha Industries Camo TPU. Een mannelijke must-have voor een trendy, slijtvaste look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 95,79

€ 76,63

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt Alpha Industries Camo TPU

De Camo TPU hoodie van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Met zijn normale pasvorm en duurzame constructie is deze hoodie zowel comfortabel als stijlvol. De buitenkant van de hoodie is gemaakt van een mix van 80% katoen en 20% polyester, voelt zacht aan en houdt je warm op frisse dagen.


Een van de opvallendste kenmerken van de Camo TPU Hoody is de capuchon. Dankzij het trekkoord kun je hem naar wens verstellen, voor maximaal comfort. De capuchon is ook gevoerd met camouflagestof, wat een vleugje stijl toevoegt aan deze toch al trendy hoody.


De geribde manchetten en zoom zorgen niet alleen voor een goede pasvorm, maar voegen ook een subtiel detail toe aan het algehele ontwerp. Deze geribde details geven de hoodie een gepolijste look, waardoor hij geschikt is voor zowel casual als geklede gelegenheden.


Voor extra functionaliteit heeft deze hoodie een utility pocket op de mouw. Deze zak is ideaal voor het opbergen van kleine spullen zoals sleutels of een telefoon, zodat ze makkelijk bereikbaar zijn. Bovendien voegt het RBF-label op de zak een unieke touch toe aan deze toch al opvallende hoody.


De Camo TPU Hoody heeft ook een klassieke kangoeroezak, waar je je handen of andere benodigdheden in kunt opbergen. De zak is ruim en veilig, dus ideaal om je spullen veilig in op te bergen.


Om de look look compleet te maken, heeft de hoodie een vlaglabel op de linkermouw. Dit kleine detail voegt een patriottisch tintje toe aan het algehele ontwerp en laat je stijl en trots zien.


Over het geheel genomen is de Camo TPU hoodie van Alpha Industries een veelzijdige en modieuze aanvulling op de garderobe van elke man. Met zijn normale pasvorm, comfortabele materialen en unieke eigenschappen is deze hoodie perfect om elke dag te dragen of om een statement te maken bij elke gelegenheid. Dus waarom zou je wachten? Haal deze must-have hoodie vandaag nog in huis!

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146337-679
Kleur vintage zand
Kleur Beige
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte
Hoeveelheid per product 1