Hoodie Alpha Industries Essentials RL

Hoodie Alpha Industries Essentials RL

Beginnend op: € 100,83

€ 68,45

-32%
Blijf warm in stijl met de Alpha Industries Essentials RL hoodie - een must-have voor elke fan van het merk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 100,83

€ 68,45

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Alpha Industries Essentials RL

De hoodie Alpha Industries Essentials RL is een must-have voor elke casual garderobe. Dit sweatshirt van het beroemde merk Alpha Industries combineert stijl en comfort voor een trendy en casual look.

Het sweatshirt heeft een praktische capuchon om je te beschermen tegen de kou en een kangoeroezak om je handen warm te houden of kleine spullen in op te bergen. Het eenvoudige maar effectieve ontwerp maakt het een veelzijdig kledingstuk dat gedragen kan worden met een jeans voor een casual look of met een joggingbroek voor een sportievere look.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als duurzaam. De klassieke snit zorgt voor een comfortabele pasvorm voor alle lichaamsvormen. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke smaak en gelegenheid.

De hoody Alpha Industries Essentials RL is een echte essential voor alle seizoenen. Draag hem op koude winterdagen om warm te blijven, of combineer hem met een t-shirt in de zomer voor een casual, lichtgewicht look.

Deze sweater is niet alleen modieus, maar ook tijdloos en raakt nooit uit de mode. Met het iconische Alpha Industries logo op de borst is het gemakkelijk te herkennen en voegt het een vleugje stijl toe aan elke outfit.

Kijk niet verder dan de Alpha Industries Essentials RL hoodie voor de perfecte aanvulling op je garderobe. Voeg hem nu toe aan je collectie en geniet van ongeëvenaard comfort en stijl.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146335-03
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene