Sweatshirt Alpha Industries RP

Sweatshirt Alpha Industries RP

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

-20%
Ontdek het sweatshirt Alpha Industries RP, de must-have voor elke man die op zoek is naar stijl en comfort. Nu verkrijgbaar!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt Alpha Industries RP

Het Alpha RP sweatshirt van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Dit sweatshirt combineert stijl en comfort, waardoor het een must-have is voor wie op zoek is naar een veelzijdig en modieus stuk.
Met zijn normale pasvorm biedt het Alpha RP sweatshirt een ontspannen maar flatterend silhouet. Gemaakt van een hoogwaardige mix van 80% katoen en 20% polyester is dit sweatshirt niet alleen zacht en comfortabel, maar ook duurzaam, zodat het lang meegaat.

Met zijn klassieke ronde hals is het Alpha RP sweatshirt perfect voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een casual dagje uit met vrienden of een gezellige avond thuis, dit is het sweatshirt voor jou.

Het belangrijkste kenmerk van het Alpha RP sweatshirt is de Alpha schuimprint op de borst. Dit unieke detail voegt een stedelijk gevoel toe aan het ontwerp, waardoor het een geweldig stuk is dat overal hoofden zal doen omdraaien.

Gemaakt van geborsteld fleece voelt dit sweatshirt warm en behaaglijk aan, perfect voor de koelere dagen. Het handige zakje op de mouw is functioneel en biedt ruimte voor kleine benodigdheden zoals sleutels of pasjes.

De Alpha RP trui heeft ook ribboorden bij de hals, mouwen en zoom, voor een stevige en comfortabele pasvorm. Het vlaglabel op de linkermouw voegt een subtiel maar elegant detail toe en onderstreept de aandacht van het merk voor detail.

Met het RBF-label en de kraagband aan de binnenkant kun je zeker zijn van de authenticiteit en kwaliteit van dit sweatshirt Alpha Industries. Over elk detail is zorgvuldig nagedacht om je een product van topkwaliteit te geven waar je op kunt vertrouwen.

Samengevat is het Alpha RP sweatshirt een stijlvol en veelzijdig sweatshirt dat comfort en mode moeiteloos combineert. Of je dit sweatshirt nu omhoog of omlaag gekleed draagt, het zal elke outfit verbeteren en je op het scherpst van de snede houden. Investeer vandaag nog in het Alpha RP sweatshirt en ervaar de superieure kwaliteit en stijl waar Alpha Industries bekend om staat.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146305-142
Kleur donkere olijf
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1