Junior Hoodie Jack & Jones Forest

Junior Hoodie Jack & Jones Forest

Beginnend op: € 27,21

€ 17,28

-36%
Blijf warm en stijlvol met het sweatshirt voor kinderen met capuchon Jack & Jones Forest - een sportieve en trendy touch van Jack & Jones.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 27,21

€ 17,28

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Junior Hoodie Jack & Jones Forest

De Jack & Jones Forest kinderhoodie is de perfecte keuze voor modieuze jonge jongens. Deze kwaliteitssweater van het beroemde merk Jack & Jones is ontworpen voor junioren.

Met een moderne, casual stijl is deze hoodie perfect om elke dag casual te dragen of voor een dagje naar school. Het unieke bosontwerp met bomen en dieren voegt een vleugje natuur toe aan de garderobe van je kind.

De Jack & Jones Forest kinderhoodie is gemaakt van zachte, comfortabele materialen en is perfect voor buitenactiviteiten of gewoon lekker thuis. De capuchon biedt extra bescherming tegen wind en kou, terwijl de geribde manchetten en zoom zorgen voor een comfortabele pasvorm.

Op de borst is het Jack & Jones logo geborduurd, wat een vleugje branding toevoegt aan dit trendy sweatshirt. Het sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en lengtes.

Geef je kind comfort en stijl met de Jack & Jones Kids Hoody Forest. Dit sweatshirt is ideaal voor buitenactiviteiten, schooldagen of gewoon lekker ontspannen en zal snel een vast onderdeel worden van de garderobe van je kind. Bestel de jouwe vandaag nog en geef je kind een trendy en casual look met het kwaliteitsmerk Jack & Jones.

Extra informatie

Merk Jack & Jones
Fabrikant SKU 12249715-4479156
Kleur woestijn salie mix
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Karakteristiek gekapte