Slippers Helly Hansen Seasand Leather 2

Slippers Helly Hansen Seasand Leather 2
Beginnend op: € 45,38
Ontdek het comfort en de kwaliteit van Helly Hansen Seasand Leather 2 teenslippers voor een elegante nautische stijl.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 45,38
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Slippers Helly Hansen Seasand Leather 2

De Helly Hansen Seasand Leather 2 teenslippers zijn een onmisbaar accessoire voor alle nautische liefhebbers. Deze teenslippers zijn gemaakt door het beroemde merk Helly Hansen en combineren stijl, comfort en prestaties tot in de perfectie.

Hun elegante, gestroomlijnde ontwerp maakt ze de perfecte keuze voor een dag op zee of een wandeling op het strand. Met hun zachte leren bovendeel en antislip rubberen zolen bieden deze teenslippers een perfecte pasvorm en optimale grip op alle oppervlakken, zelfs natte.

Of je nu op een boot zit, op kayak of gewoon langs de waterkant wandelt, de Helly Hansen Seasand Leather 2 teenslippers bieden je ongeëvenaard comfort. Hun EVA-schuim binnenzool vormt zich naar de vorm van je voet voor de hele dag ondersteuning en demping.

Naast hun ontwerp en comfort zijn deze teenslippers ook zeer duurzaam. Met hun hoogwaardige constructie zijn ze ontworpen om de zwaarste omstandigheden op zee te weerstaan. U kunt ze dus jaar na jaar met vertrouwen dragen.

Helly Hansen Seasand Leather 2 teenslippers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen aangepast worden aan alle stijlen en gelegenheden. Of het nu een dagje aan zee is of een avondje uit in de stad, ze zijn je ideale bondgenoot.

Dus wacht niet langer en voeg Helly Hansen Seasand Leather 2 teenslippers toe aan je nautische kledingcollectie. Met hun ongeëvenaarde kwaliteit en stijl zullen ze snel je favoriete paar teenslippers worden voor al je avonturen aan zee. Bestel nu en maak je klaar om in stijl en comfort te zeilen!

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 11955-713
Kleur espresso/fallenrock/c
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene