T-shirt Alpha Industries Label

T-shirt Alpha Industries Label

Beginnend op: € 30,25

€ 23,03

-24%
Bekijk het Alpha Label T-shirt vanAlpha Industries, een must-have voor de garderobe van elke man. Comfortabel dankzij de 100% katoen en normale pasvorm.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 23,03

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Alpha Industries Label

Het Alpha Label T T-shirt van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Dit regular fit T-shirt is gemaakt van 100% katoen, wat zorgt voor comfort en ademend vermogen, de hele dag lang.

De Alpha Label T heeft een klassieke ronde hals en is een veelzijdig kledingstuk voor alle gelegenheden. Of je nu naar kantoor gaat of vrienden ontmoet, dit shirt is een betrouwbare keuze.

Een van de opvallendste kenmerken van de Alpha Label T is het vlaglabel op de linkermouw. Dit kleine detail voegt een vleugje originaliteit toe aan het T-shirt en toont de aandacht van het merk voor detail en toewijding aan kwaliteit.

De zwarte RBF (Remove Before Flight) streep is een ander opvallend kenmerk van dit T-shirt. Het voegt niet alleen een vleugje frisheid en stoerheid toe, maar zorgt ook voor een comfortabele pasvorm rond de hals en voorkomt irritatie of ongemak.

Met een gewicht van 160 g/m² is de Alpha Label T de perfecte balans tussen lichtheid en duurzaamheid. Hij is bestand tegen dagelijkse slijtage zonder zijn vorm of kleur te verliezen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder klassiek zwart en wit en gewaagdere opties zoals marineblauw en olijfgroen, is er een Alpha Label T voor elke stijlvoorkeur. Of je nu de voorkeur geeft aan een minimalistische look of je juist wilt onderscheiden van de massa, deze T-shirts zijn gemaakt voor jou.

Combineer de Alpha Label T met een jeans voor een casual look, of kleed het aan met een chino broek en een blazer voor een meer verfijnd ensemble. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om de styling van dit veelzijdige T-shirt.

Kortom, het Alpha Label T T-shirt van Alpha Industries is een must-have voor elke modebewuste man. De normale pasvorm, 100% katoenen constructie en unieke details maken het een opvallend stuk in elke garderobe. Comfortabel, stijlvol en duurzaam, dit T-shirt is een echte garderobe essential.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 118502-679
Kleur vintage zand
Kleur Beige
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene