Hooded jacket Alpha Industries FD

Hooded jacket Alpha Industries FD

Beginnend op: € 131,08

€ 104,87

-20%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 131,08

€ 104,87

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hooded jacket Alpha Industries FD

De Alpha Industries FD hoogwaardige, licht gewatteerde bodywarmer met capuchon is de perfecte keuze voor regenvrije herfst- en winterdagen wanneer je je warm en comfortabel wilt voelen en tegelijkertijd modieus en stijlvol. Mouwloze vesten zijn nog steeds een onderschatte keuze als bovenkleding, maar uitstekend geschikt voor activiteiten in de stad tijdens de koude helft van het jaar. Dankzij de lichtheid en het ontbreken van mouwen biedt het comfort en beperkt het de bewegingsvrijheid niet, bijvoorbeeld in een café of tijdens het autorijden. Het biedt ook goede thermische omstandigheden als er onverwacht een koude wind opsteekt.

Het Hooded Puffer Vest is gemaakt van hoogwaardig nylon en heeft naast het modieuze gewatteerde materiaal een stevige, geïntegreerde capuchon die het hoofd en de nek perfect beschermt, met een zogenaamde "opstaande kraag" die verstelbaar is met trekkoorden.

Het vest is warm, waterdicht en winddicht. Het heeft twee voorzakken die met drukknopen worden gesloten en met kleppen worden bedekt, een praktische binnenzak en stevige revers op de heupen. Het hart heeft een klassieke patch met het bedrijfslogo, bevestigd met klittenband. De ritssluiting is voorzien van een opvallend rood label met Alpha's slogan "Remove before Flight".

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 118110-01
Kleur saliegroen
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte