Korte Alpha Industries Basic SL

Korte Alpha Industries Basic SL

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

-20%
Maak deze zomer een stijlstatement met shorts Alpha Industries Basic SL. Comfortabel en trendy, een must-have voor je mannengarderobe.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte Alpha Industries Basic SL

De Basic SL shorts van Alpha Industries zijn de perfecte aanvulling op de zomergarderobe van elke man. De shorts hebben een normale pasvorm voor een comfortabel, ontspannen gevoel. Gemaakt van een hoogwaardige mix van 80% katoen en 20% polyester, zijn ze zowel zacht als slijtvast, waardoor ze ideaal zijn om elke dag te dragen.


Een van de kenmerken van deze shorts is het kleine Alpha-logo dat in plastisol op de linkerpijp is gedrukt. Dit subtiele merk voegt een vleugje stijl en authenticiteit toe aan shorts, waardoor het direct herkenbaar is als een Alpha Industries product. Het logo is smaakvol geplaatst en domineert het algehele ontwerp niet.


De shorts hebben ook een extern trekkoord in de taille, zodat je de pasvorm naar wens kunt aanpassen. Het trekkoord heeft oogjes in reliëf die een vleugje detail en functionaliteit aan de shorts toevoegen. Het trekkoord zorgt voor een stevige en comfortabele pasvorm en voorkomt ongemak of verschuiven tijdens port.


Voor extra gemak heeft de Basic Short SL twee schuine zakken aan de voorkant, perfect voor het opbergen van kleine benodigdheden zoals sleutels of je portemonnee. Daarnaast biedt een enkele achterzak extra opbergruimte zonder afbreuk te doen aan het algehele ontwerp.


De shorts zijn voorzien van een luslabel met logo op de zoom van de linkerpijp, wat de branding een finishing touch geeft. Dit subtiele detail complementeert het geheel look en met benadrukt de aandacht voor detail waar Alpha Industries bekend om staat.


Of je nu naar het strand gaat, boodschappen doet of gewoon lekker thuis ontspant, de Basic SL shorts van Alpha Industries zijn een veelzijdige en stijlvolle keuze. De normale pasvorm, comfortabele stofmix en praktische functies maken ze een must-have voor de moderne man. Combineer ze met een casual T-shirt en sportschoenen voor een casual look of kleed ze aan met een overhemd met knopen en loafers voor een meer verfijnde stijl.


Investeer in kwaliteit en stijl met de Alpha Industries Basic Short SL. Deze shorts zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en geven je zowel comfort als stijl. Mis deze zomerse basic niet - koop hem vandaag nog!

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 116363-710
Kleur mandarijn
Kleur Oranje
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1