Polo Alpha Industries Basic SL

Polo Alpha Industries Basic SL

Beginnend op: € 55,46

€ 39,52

-29%
Ontdek de Alpha Industries Basic SL polo, de perfecte aanvulling op je garderobe. 100% katoen voor ongeëvenaard comfort.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 39,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polo Alpha Industries Basic SL

De Basic SL polo van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Deze polo is gemaakt van 100% katoen en biedt een comfortabele, ademende pasvorm voor dagelijks gebruik. Met zijn normale pasvorm is hij ontworpen om alle lichaamstypes te flatteren, waardoor het een veelzijdige keuze is voor casual of semi-formele gelegenheden.


De Basic SL polo heeft een klassieke ronde hals, wat hem een tijdloze, geraffineerde look geeft. Het kleine logo op de borst voegt een subtiel vleugje branding toe, terwijl de RBF Nackenband zorgt voor extra comfort en duurzaamheid. De knoopsluiting met drie knopen voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp en zorgt voor verstelbare ventilatie en stijl.


Deze polo is met oog voor detail gemaakt en heeft een vlaglabel op de linkermouw, wat een vleugje patriottisme aan je outfit toevoegt. De stof heeft een gewicht van 200g/m², waardoor het stevig en van hoge kwaliteit is en de tand des tijds kan doorstaan.


Veelzijdigheid is de sleutel tot de Basic Polo SL. Je kunt hem moeiteloos aan- of uittrekken, afhankelijk van de gelegenheid. Combineer hem met chino's of jeans voor een casual dagje uit, of kleed hem aan met een getailleerde broek voor een meer verfijnde look. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Of je nu gaat voor een casual weekendbrunch of een zakelijke bijeenkomst, de Basic Polo SL van Alpha Industries is een betrouwbare keuze. Dankzij het tijdloze ontwerp blijft hij jarenlang een essentieel onderdeel van je garderobe.


Samengevat is de Basic Polo SL van Alpha Industries een klassieke en veelzijdige polo voor mannen. Met zijn normale pasvorm, comfortabele stof en aandacht voor detail biedt hij zowel stijl als functionaliteit. Upgrade je garderobe met dit tijdloze stuk en verhoog je stijl.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 106600-679
Kleur vintage zand
Kleur Beige
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1