Damessandalen Birkenstock Arizona Soft Footbed Suede Leather

Damessandalen Birkenstock Arizona Soft Footbed Suede Leather
Beginnend op: € 131,08
Verander mode in tijdloos comfort met de Birkenstock Arizona damessandalen in suède met een zachte zool.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 131,08
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Birkenstock Arizona Soft Footbed Suede Leather

Het Arizona model van BIRKENSTOCK is een grote klassieker die mannen en vrouwen al tientallen jaren weet te verleiden dankzij het tijdloze ontwerp. Deze sandaal is geïnspireerd op het originele kurk en is gemaakt van een bijzonder licht en zeer flexibel EVA-materiaal. Het hoogwaardige, geur- en stofvrije synthetische materiaal is waterdicht, hypoallergeen en schokabsorberend. Daarom is deze vrijetijdssandaal ideaal voor het strand, de tuin of het wellnesscentrum en de spa.

  • Anatomisch voetbed BIRKENSTOCK in EVA
  • Bovenwerk/zool: voorgevormd EVA uit één stuk
  • Details: twee banden, elk met individueel verstelbare metalen gesp; waterdicht, wasbaar, ultra lichtgewicht
  • "Gemaakt in Germany
  • Bovenmateriaal: EVA. EVA (ethyleenvinylacetaat) is een bijzonder lichte en elastische hoogwaardige kunststof met goede dempende eigenschappen. Dit betekent dat kleine oneffenheden in de ondergrond worden gecompenseerd en dat elke stap tijdens het lopen wordt gedempt.
  • Binnenzool: EVA. EVA (ethyleenvinylacetaat) is een hoogwaardige kunststof die bijzonder licht en elastisch is en goede dempende eigenschappen heeft. Kleine onregelmatigheden in de ondergrond worden dus gecompenseerd en elke stap wordt zacht gedempt terwijl je loopt.
  • Voetbedmateriaal: EVA. EVA (ethyleenvinylacetaat) is een bijzonder lichte en elastische kunststof van hoge kwaliteit met goede dempende eigenschappen. Kleine onregelmatigheden in de ondergrond worden dus gecompenseerd en elke stap wordt zacht gedempt terwijl je loopt.
  • Buitenzool: EVA. EVA (ethyleenvinylacetaat) is een bijzonder lichte en elastische hoogwaardige kunststof met uitstekende dempingseigenschappen. Kleine onregelmatigheden in de ondergrond worden dus gecompenseerd en elke stap wordt zacht gedempt terwijl je loopt.

Extra informatie

Merk Birkenstock
Fabrikant SKU 1023208
Kleur roze klei
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene