Damesstring met hoge taille Triumph Tempting Sheer

Damesstring met hoge taille Triumph Tempting Sheer

Beginnend op: € 14,50

€ 12,74

-12%
Maak een stijlstatement met de dames string met hoge taille Triumph Tempting Sheer, een klassiek model in zachte tule voor een glad silhouet onder je kleding.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 14,50

€ 12,74

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesstring met hoge taille Triumph Tempting Sheer

Ontdek comfort en elegantie met de dames string met hoge taille Triumph Tempting Sheer. Ontworpen door het beroemde merk Triumph, is dit ondergoed een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar stijl en kwaliteit. Met zijn hoge taille vormt hij zich perfect naar de rondingen van je lichaam voor een gebeeldhouwd, vrouwelijk silhouet.

Deze string is gemaakt van hoogwaardige materialen en combineert zachtheid en lichtheid voor optimaal comfort, de hele dag lang. Het merk Triumph heeft gekozen voor delicaat, doorschijnend kant voor een sensueel, elegant effect. Het satijnen detail in de taille voegt een vleugje verfijning toe aan dit toch al verfijnde ondergoed.

De dames string met hoge taille Triumph Tempting Sheer is verkrijgbaar in een groot aantal maten voor alle lichaamsvormen. Of je nu kort, lang, slank of dik bent, je vindt gemakkelijk je maat voor comfort op maat. Bovendien is deze g-string dankzij het hoge taille model ideaal om kleine probleempjes rond de buik te verbergen en je een glad, gestroomlijnd silhouet te geven.

Perfect om elke dag te dragen of voor een speciale gelegenheid, deze g-string is een echte aanwinst voor je garderobe. Hij kan gecombineerd worden met alles van casual tot verfijnde outfits, zodat je er altijd op je best uitziet. En dankzij de tijdloze zwarte kleur past hij bij elke kleur en stijl.

Vrouwelijk, comfortabel en elegant, de dames string met hoge taille Triumph Tempting Sheer is een must-have voor alle moderne vrouwen. Dus trakteer jezelf op dit kwaliteitsondergoed dat stijl en comfort combineert. Bestel hem nu en voeg een vleugje verfijning toe aan je lingerielade. Laat je verleiden door Triumph!

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10215943-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene