Vrouwenbeha Sloggi Ever Fresh Plus P

Vrouwenbeha Sloggi Ever Fresh Plus P
Beginnend op: € 43,98
Voel je ongelooflijk fris met de Sloggi Ever Fresh Plus bh voor vrouwen. Ontworpen met innovatieve materialen voor delicaat comfort.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 43,98
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Sloggi Ever Fresh Plus P

De Sloggi Ever Fresh Plus P damesbeha is het toppunt van elegantie en comfort. Met de bekende merknaam Sloggi is deze bh speciaal ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar een intiem stuk van superieure kwaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen biedt deze bh optimale ondersteuning en de hele dag een fris gevoel.

Deze bh is speciaal ontworpen voor de rondingen van vrouwen en heeft een perfecte pasvorm die je figuur zachtjes omhelst. Het merk Sloggi staat bekend om zijn producten die geschikt zijn voor alle lichaamsvormen, en deze bh is daarop geen uitzondering. Of je nu een grote of een kleine buste hebt, je kunt er zeker van zijn dat je de perfecte maat vindt in het ruime aanbod.

De Sloggi Ever Fresh Plus P damesbeha is ook voorzien van innovatieve technologie om je de hele dag fris te houden. Dankzij de ademende stof laat deze bh je huid ademen en voorkom je een oncomfortabel gevoel of transpiratie. Zo kun je je dagelijkse activiteiten met vertrouwen en comfort uitvoeren.

Het elegante, discrete ontwerp maakt het een ideaal accessoire voor elke gelegenheid. Of het nu onder een strak t-shirt of een avondjurk is, de Sloggi Ever Fresh Plus P bh geeft je perfecte, onzichtbare ondersteuning. Je zult je mooi en zelfverzekerd voelen met deze bh, die comfort en stijl combineert.

Kies voor kwaliteit en comfort met de Sloggi Ever Fresh Plus P dames bh. Een intieme essential voor de garderobe van elke moderne, actieve vrouw. Aarzel niet om deze bh aan je collectie toe te voegen. Je zult niet meer zonder kunnen!

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10211307-00EK
Kleur v s terracotta
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene