Vrouwen tai slipjes Sloggi Shape H

Vrouwen tai slipjes Sloggi Shape H
Beginnend op: € 23,80
Geef je figuur vorm met de Sloggi Shape H onderbroek, gemaakt van zacht, lichtgewicht mesh voor een plat buikje. Comfort en elegantie voor vrouwen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 23,80
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwen tai slipjes Sloggi Shape H

De Sloggi Shape H dames tai slip is de perfecte keuze voor vrouwen die zowel comfort als ondersteuning willen. Gemaakt door het beroemde merk Sloggi, is deze slip speciaal ontworpen om het vrouwelijke lichaam te vormen en je rondingen te verbeteren.

Met zijn moderne, elegante ontwerp biedt deze damesslip een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning. De zachte, ademende stof houdt je de hele dag comfortabel. Bovendien past de elastische tailleband zich aan je figuur aan voor een perfecte pasvorm.

De Sloggi Shape H dames tai panty is ook voorzien van Shape technologie, die helpt je lichaam te modelleren en kleine oneffenheden glad te strijken. Of je ze nu draagt onder een strakke jurk of een getailleerde broek, ze geven je een gesublimeerd silhouet en geven je zelfvertrouwen een boost.

Deze tai knickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en passen zich aan alle lichaamsvormen aan. Je vindt zeker de juiste maat voor comfort op maat. Bovendien zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor elk wat wils.

Deze slips zijn gemaakt door het prestigieuze merk Sloggi en staan synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en je te begeleiden bij al je dagelijkse activiteiten. Of je nu op je werk bent, thuis of onderweg, deze tai broek zal je trouwe bondgenoot zijn in alle omstandigheden.

Kortom, Sloggi Shape H dames tai slip is een must-have voor je garderobe. Ze combineren comfort, ondersteuning, elegantie en kwaliteit om aan al je behoeften op het gebied van ondergoed te voldoen. Wacht niet langer om jezelf te trakteren op dit must-have item van Sloggi en geniet elke dag van absoluut comfort.

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10146360-0029
Kleur caramello
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene