Boxershorts Sloggi Basic Maxi

Boxershorts Sloggi Basic Maxi

Beginnend op: € 18,14

€ 14,93

-18%
Verwen jezelf met het ultieme comfort met de maxislip Sloggi Basic Maxi: natuurlijk katoen, FreeFit Lycra X-Beweeg en certificeer voor een perfecte vorm!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 18,14

€ 14,93

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Boxershorts Sloggi Basic Maxi

De Boxer Sloggi Basic Maxi is een must-have ondergoed voor alle mannen die op zoek zijn naar comfort en kwaliteit. Deze boxer is gemaakt door het wereldberoemde merk Sloggi en is de perfecte mix van stijl en functionaliteit.

Gemaakt van een zachte, ademende stof, biedt deze boxer de hele dag ultiem comfort. Het Maxi-model biedt volledige bedekking en optimale bewegingsvrijheid. Of het nu voor een dag op het werk, een sportsessie of een ontspannen avond thuis is, deze boxer zal je vertrouwde bondgenoot zijn.

Het eenvoudige, strakke ontwerp van Boxer Sloggi Basic Maxi maakt het een tijdloos en veelzijdig stuk ondergoed. Het discrete logo en de effen kleur maken het een perfecte keuze voor elke gelegenheid. Bovendien zorgt de elastische tailleband voor een perfecte pasvorm zonder ooit strak aan te voelen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze boxer duurzaam en slijtvast. Het behoudt zijn vorm en kleur was na was, zodat je ondergoed gegarandeerd lang meegaat. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukbezette mannen.

Boxer Sloggi Basic Maxi is verkrijgbaar in een groot aantal maten voor alle lichaamsvormen. Of je nu kort, lang, slank of dik bent, je vindt de perfecte pasvorm tussen onze opties. Probeer gerust verschillende maten om de maat te vinden die het beste bij je past.

Kortom, Boxer Sloggi Basic Maxi is een hoogwaardige onderkleding die comfort, functionaliteit en stijl combineert. Met zijn perfecte pasvorm, duurzaamheid en tijdloze ontwerp zal het snel een vast onderdeel van je garderobe worden. Wacht niet langer - koop nu boxer Sloggi voor een ongeëvenaarde comfortervaring.

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10004713-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene