Trainers Palladium Thunder Lite Phantom

Trainers Palladium Thunder Lite Phantom

Beginnend op: € 121,00

€ 76,85

-36%
Een explosie van stijl met Palladium Thunder Lite Phantom trainers. Lichtgewicht, comfortabel en met een uniek ontwerp zullen ze zeker opvallen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 121,00

€ 76,85

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers Palladium Thunder Lite Phantom

Ontdek de nieuwe Palladium Thunder Lite Phantom sportschoenen, een perfecte combinatie van stijl en comfort. Deze schoenen zijn ontworpen voor streetwear liefhebbers die op zoek zijn naar een gedurfde en unieke look.

Het merk Palladium staat al tientallen jaren bekend om zijn slijtvaste schoenen van hoge kwaliteit. De Palladium Thunder Lite Phantom sportschoenen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van materialen van topkwaliteit, zijn zowel stevig als lichtgewicht en bieden optimaal comfort bij elke stap.

Het moderne ontwerp van deze sportschoenen is geïnspireerd op de stedelijke wereld en cultuur streetwear. De kleurencombinatie zwart en grijs geeft ze een tijdloze en veelzijdige look, perfect om elke outfit aan te vullen. Of je ze nu draagt met een casual jeans of joggingbroek, je loopt altijd voorop in de modewereld.

Palladium Thunder Lite Phantom heeft ook een dikke rubberen zool voor uitzonderlijke grip op alle oppervlakken. Of je nu op de kasseien van de stad loopt of op ruiger terrein, deze sportschoenen geven je optimale stabiliteit en ondersteuning.

Maar wat deze Palladium sportschoenen nog specialer maakt, is hun zachte, ademende binnenvoering. Je kunt ze dus de hele dag dragen zonder je zorgen te maken over transpiratie of ongemak.

Of je nu een urban fashionista bent of gewoon op zoek naar een comfortabel paar sportschoenen voor elke dag, Palladium Thunder Lite Phantom is de schoen voor jou. Ontworpen met zorg en aandacht voor detail, combineren deze schoenen stijl en functionaliteit om je het beste van twee werelden te geven.

Wacht dus niet langer en voeg Palladium Thunder Lite Phantom vandaag nog toe aan je schoenencollectie. Met hun uitzonderlijke kwaliteit en unieke ontwerp zullen ze snel een vast onderdeel van je garderobe worden. Bestel ze nu en maak indruk met deze wereldberoemde schoenen van Palladium.

Extra informatie

Merk Palladium
Fabrikant SKU 09106-008-M
Kleur zwart-m
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene