Alle Puma schoenen en sneakers

Puma sneakers zijn verkrijgbaar op Sneakin. Ontdek de nieuwste Puma-modellen in onze lifestylewinkel.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Puma, een aanwezigheid die generaties overstijgt

Puma sneakers voor heren, dames, junioren en kinderen zijn gemaakt voor alle seizoenen dankzij trendy kleuren, inzetstukken van leer, suède of nubuck. Puma biedt hoge en lage sneakers aan en biedt zijn volgelingen de mogelijkheid hun merk het hele jaar door te dragen, met lage sneakers voor de zomerperiode en hoge sneakers voor de winterperiode.

Puma, een merk dat al generaties lang bij ons is

Puma is een Duitse onderneming die in 1948 is opgericht door Rudolf Dassler, de oudere broer van Adolf Dassler, die Adidas heeft opgericht. Al snel specialiseert het merk zich in de productie en marketing van sportartikelen. Puma kwam al snel in rechtstreekse concurrentie met Adidas in Duitsland, maar ook met Nike, Le Coq Sportif en Asics in de jaren vijftig op de internationale markt.

Puma's missie was het produceren van prestatiegerichte producten, en het moest meegroeien met de atleten van die tijd. Mettertijd volgden ze de mode en ontwikkelden ze meer sportswears, lifestyle-reeksen. We kennen allemaal wel iemand die een paar Puma Sweden of Cali schoenen heeft! We hebben allemaal wel een paar Puma sneakers gezien in samenwerking met Mercedes AMG, Ferrari of BMW.

Puma, een 360 graden aanbod!

Of u nu op zoek bent naar sportschoenen, stadsschoenen of zelfs speciale sneakers, Puma heeft alle schoenen voor u! Puma heeft niet alleen een antwoord op alles op het gebied van schoeisel, maar ook op het gebied van textiel. Of u nu op zoek bent naar technische kleding voor een bepaalde sport, of naar eenvoudig textiel voor het dagelijks leven, Puma heeft een collectie voor u.

Puma is ook sterk aanwezig in de sport, met name in voetbal, handbal, yoga, basketbal en motorsport. Puma is ook sterk aanwezig in de sport: het bedrijf is actief in voetbal, handbal, yoga, basketbal en motorsport, dus vele takken van sport waar Puma aanwezig is als leverancier en waar het een in de loop der tijd verworven knowhow vereist.

Puma schoeisel, van iconische en populaire modellen tot de meest gewilde modellen

Puma heeft in de loop der decennia kunnen creëren, uitvinden en innoveren om kwaliteitsschoenen te produceren. In suède, satijn, nubuck, leer, canvas, met veter, zonder veter, met of zonder gaastong, hoog, laag, met of zonder dikke zool, ... zoveel bijzonderheden die Puma heeft weten te temmen om ons klassieke modellen en meer trendy modellen aan te bieden.

Laten we de Puma suède nemen, een van de bestsellers van het Duitse merk! Deze lage schoen van suèdeleer is tijdloos! Het is te vinden in verschillende kleuren, die zich ook zullen aanpassen aan de collecties. Voor de winter collecties, zullen we vinden Puma Zweden klassieker in warme kleuren (marine, zwart, bordeaux, kaki, ...), terwijl in de zomer collectie zullen we meer vrolijke kleuren (hemelsblauw, rood, roze, ...) te vinden, met behoud van de zwarte kleur die onvermijdelijk is. Deze sneaker, voor zowel mannen als vrouwen, is een bestseller geworden dankzij zijn sobere en veelzijdige ontwerp. Of je het nu in een professionele context wilt dragen of meer casual, het doet de truc!

In de sneakercollectie voor vrouwen moeten we de Puma Cali noemen! Het is echt een van de best verkopende modellen van de damescollectie. Met zijn old school design, dat doet denken aan Californië, heeft de Cali een zeer dikke zool gekregen om aan de nieuwe normen van de trends te voldoen. De Cali is een must-have schoen met een goed gemaakte inzet en het Puma logo op de zijkant van de schoen. Maar Puma heeft ook zijn ambassadeurs gebruikt om het onder de aandacht te brengen, zoals Rihanna en Selena Gomez die we vaak kunnen zien terwijl ze deze Cali dragen op hun sociale netwerken!

De Puma RS-X sneakers, een prachtige reeks die ons het Duitse merk biedt, die gebaseerd is op een in de jaren 80 ontwikkelde technologie, RS (voor running system) om veel comfort te bieden door middel van een hoogwaardige demping die direct in de zool van de schoen is geplaatst. Deze reeks werd ontworpen rond deze technologie, maar met een sportief DNA waardoor de sneakers een zeer sportieve stijl hebben, maar ook gedragen kunnen worden voor sportsessies zoals in fitness met een jogging bijvoorbeeld. Een echt hybride paar tussen sportschoenen en alledaagse schoenen. We vinden een gelimiteerde editie van puma OM sneaker in deze reeks RS-X.

De Puma Cell is ook een collectie uit de archieven van het merk. Het is gebaseerd op een model uit de jaren 90 om een sneaker van nu te maken. De voordelen behouden van het comfort dat een paar loopschoenen bieden. Volgens de lifestyletrends van deze tijd is deze serie beslist trendy!

De nieuwste sneaker van Puma, de Storm, is een ontmoetingsplaats van kleuren en verschillende materialen die deze sneaker een nieuw randje geven. De EVA-binnenzool in combinatie met de op de wolken geïnspireerde buitenzool biedt zachte demping en comfort voor het dagelijks leven.

Maar er zijn nog genoeg coole Puma-modellen, zoals het Puma-hart, met brede veters, vergelijkbaar met een lint, maar met een Puma Sweden-look. De Puma Platform, dat is de platform sneaker van het Duitse merk. Deze Puma Platform is ook, net als het Hart, de code van Puma Zweden.

Puma en zijn sporten

Puma is een van de grootste sportmerken ter wereld. Het ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt en verhandelt schoeisel, kleding en accessoires. Al meer dan 70 jaar is PUMA voortdurend bezig sport en cultuur vooruit te helpen door snelle producten te creëren voor 's werelds snelste atleten.

PUMA biedt op sport geïnspireerde prestatie- en lifestyleproducten in categorieën zoals voetbal, hardlopen en training, basketbal, golf en motorsport. Het werkt samen met toonaangevende ontwerpers en merken om sportinvloeden in de straatcultuur en de mode te integreren. De PUMA Group is eigenaar van de merken PUMA, Cobra Golf en Stichd. De onderneming distribueert haar producten in meer dan 120 landen, heeft wereldwijd meer dan 13.000 mensen in dienst en heeft haar hoofdkantoor in Herzogenaurach/Duitsland.

Puma wordt erkend als een sportmerk, betrokken bij verschillende sporten, het biedt voetbalschoenen, handschoenen, loopschoenen, loopschoenen of synthetische jogging of fleece, truien voet, trainingspakken van partner teams van het merk in het kort een heel universum sport.

Maar ook, een Motorsport collectie! Wij bieden Puma Ferrari schoenen, Puma BMW sneakers of Mercedes AMG met een zeer katachtige look. Het Duitse merk heeft vele partnerschappen gesloten met Duitse automerken om hun logo naast het Puma-logo te plaatsen. Maar deze collectie is niet beperkt tot Puma Ferrari sneakers of Puma BMW schoenen, er zijn ook textiellijnen in samenwerking met BMW Motorsport bijvoorbeeld.

Er zijn een verscheidenheid van goedkope Puma schoenen op onze winkel. Wij bieden zo veel korting Puma schoenen op onze online winkel, kunt u de perfecte paar schoenen voor u te vinden.