adidas Originals Ozweego tegen de beste prijs - Zwart-Wit

De adidas Ozweego is een moderne sneaker geïnspireerd op het adidas Originals archief. Het merk met de drie strepen brengt een klassieker uit de jaren 90 terug! De adidas Ozweego sneakers zijn terug met een futuristische look en een moderner silhouet. Vind nu de adidas Ozweego sneaker tegen de beste prijs en verkrijgbaar in vele kleuren (zwart, wit, beige, etc...).

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

adidas Ozweego Sneaker: de futuristische schoen van adidas Originals

De adidas Ozweego sneaker is een vernieuwd silhouet van een late jaren '90/begin jaren 2000 stijl.

De adidas Ozweego sneaker mixt retro details met futuristische lijnen. Een van de vlaggenschip paren van de drie strepen merk is ontworpen in een mix van mesh, suède en zachte TPU.

De adidas Ozweego sneaker biedt gerichte ondersteuning in de voorvoet en hiel voor een soepele pas. Vintage Inspiratie De kenmerkende stijl van de Ozweego 3 uit 1998 combineert iconische oogjes, unieke lijnen van de middenzool en een doorschijnend nylon steunelement.

Aan de technische kant komt er een Adiprene+ demping terug in de voorvoet. Deze door adidas Originals ontwikkelde Adiprene+ technologie wordt gebruikt in de voorvoet en biedt een natuurlijke pasvorm en gerichte schokdemping. Adiprene demping in de hiel Adiprene technologie onder de hiel zorgt voor superieure demping.

adidas Ozweego de modieuze sneaker van adidas Originals

De adidas Ozweego sneaker is een iconisch model uit de jaren '90 en heeft de afgelopen jaren een make-over gekregen met een nieuw ontwerp voor mannen en vrouwen. De meest populaire kleurstellingen van de Ozweego zijn de volledig zwarte, de driedubbele witte, en de favoriet van de vrouwen, de volledig beige Ozweego. Zijn moderne en sobere look is momenteel erg trendy.

De Ozweego sneaker van adidas Originals heeft een bovenwerk met structuur en een grove zool. Een tip voor sneakerverslaafden en fashionista's: koop deze adidas Ozweego sneakers om een onnavolgbare stijl in handen te krijgen. En profiteer momenteel van de beste prijs op Sneakin.nl