Globe Nieuwe kledingcollectie voor de beste prijs

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Globehet toonaangevende merk van streetwear en werkkleding voor skaters

Het merk Globe, in 1994 opgericht door drie Australische broers, richtte zich oporigine op het ontwerpen van uitrusting en kleding voor surfers. Mannenmode Globe breidde zich snel uit naar urban, streetwear en casual workwear. Deze modecollectie Globe voor mannen is een trendy collectie casual kleding, perfect voor alle seizoenen. Stel uw garderobe samen uit jeans en chino's, shorts, T-shirts en sweatshirts, gecombineerd met casual schoenen.

Nu een internationaal bedrijf, Globe produceert ook korte films die de bordsportcultuur vertegenwoordigen. Bovendien sponsort het Australische merk sportwedstrijden over de hele wereld.

Het gebruik van hoogwaardige katoenmixen zorgt ervoor dat Globe herenkleding duurzaam en comfortabel is. Of u nu naar het strand gaat of een avondje uit met vrienden, deze stijlvolle collectie van Globe herenkleding vormt de perfecte look.

Creëer een casual lookgant look met modekleding Globe

Deze Globe collectie voor mannen omvat een reeks jeans in klassiek denim of andere tinten. Combineer ze met gestreepte T-shirts of T-shirts met grafische prints en maak ze af met een spijkerjack. Denim combineren met denim is een trendylook en één die we kunnen aanbevelen, in feite is het de ultieme workwear outfit. Militaire broeken en joggingbroeken geven een meer casual look aan streetwear. Combineer ze met bedrukte sweatshirts en vul ze aan met een licht zomerjack voor een trendy, modieuze outfit. Effen en bedrukte shorts zijn perfect voor het strand of ontspannen sightseeing.

Voor een meer stijlvollelook kiest u voor comfortabele chino's en Globe crewneck sweaters. De collectie bevat ook een reeks stijlvolle schoenen, waaronder stoere wandelschoenen, skaterschoenen, hoge schoenen en strakke sportschoenen. Waar je ook heen gaat en wat voor look je ook zoekt, je zult iets vinden dat bij je past in deze collectie Globe voor mannen van Sneakin!